Ovaj snimak se pojavio na internetu još 2019. godine, a navodno je usnimljen na Zvezdari

Sponsored links:

Snimak žene, koja u odeći sličnoj narodnoj nošnji igra na ulicama Beograda, godinama kruži internetom, a sada je ponovo postao aktuelan na društvenim mrežama i opet izaziva veliku pažnju.

Ovaj snimak se pojavio na internetu još 2019. godine, a navodno je usnimljen na Zvezdari. Sada se, isti taj snimak, masovno objavljuje na društvenoj mreži TikTok, a u neverici ga dele čak i stranci.

@aatec13 be careful guys #serbia #dancingladyserbia #horror #zvezdara ♬ Creepy and simple horror background music(1070744) – howlingindicator

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Uz objave ovog snimka, većina korisnika upozorava ljude da se paze, dok ima i onih šaljivih koji ga objavljuju uz različite popularne pesme.

“Mislim da radi jogu, kako bi poboljšala samopouzdanje”, “Mislim da je došla sa svadbe, pa je nastavila da igra”, “Umro bih od straha”, neki su od koemntara ispod ovih videa.

@pavords Los que saben el contexto: 💀💀 #dancingladyserbia #serbia #pertubador #terror #horror #miedo ♬ sonido original – Pavords

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Podsetimo, pre nekoliko godina su navodno kod Gradske bolnice na Zvezdari građani snimili nepoznatu stariju ženu koja, obučena u narodnu nošnju pleše, plaši prolaznike i zaustavlja automobile preteći im nožem.

Prema tadašnjim navodima čitaoca Kurira, ona je noću igrala kolo, a kada joj neko priđe vadila nož i pretila. Nikada nije objašnjeno šta se zapravo događalo, iako snimak postoji, ostalo je na nivou urbanog mita.

Nakon snimka, koji je navodno zabeležen kod Gradske bolnice na Zvezdari, građani su na društvenim mrežama tvrdili da su je videli i u Novom Beogradu, tačnije kod Fontane.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Dakle, snimci koji se sada ponovo objavljuju na društvenim mrežama nisu novi.

S obzirom da nikada nije utvrđeno da li je reč o jednoj ženi ili više njih, kao ni njen identitet, i dalje je misterija u Beogradu da li su video snimci autentični ili je samo reč o neslanoj šali.

izvor: (kurir.rs/espreso.co.rs)