Prilikom odabira apartmana za letovanje svi vode računa da je isti funcionalan, udoban, čist, klimatizovan i naravno, u blizini plaže. Iako deluje kao teška misija, poslednjih godina i stanodavci znaju da moraju da se potrude oko opremanja, pa je samim tim i tržišna ponuda veća.

Sponsored links:

Ipak, u toj trci za turistima, pojedini nemaju strpljenja za cenkanje i nećkanje i na taj način, gotovo sigurno gube minimum jednog turistu, dok sa druge strane, postaju pravi hit na društvenim mrežama.

Vlasnik apartmana iz jednog mesta na crnogorskom primorju postao je prav hit na društvenim mrežama zbog načina komunikacije sa zainteresovanom strankom. Naime, posle kraće prepiske i poslatih fotografija smeštaja, stanodavac je izgleda pomalo izgubio strpljenje, te nakon što 14 minuta nije dobio nikakav odgovor od stranke, pokušao je da stavi potencijalnu gošću pred svršen čin. Međutim, tu baš nije bio prijatan, a može se reći i da je prešao svaku granicu dobrog ukusa i manira.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Nakon što je stranka ipak odlučila da ne želi da letuje kod njega, stanodavac je postao još oholiji i bezobrazniji.

– Zainteresovana si ti jako, nego nema ko da ti plati sobu. Nebitna si – napisao je on vidno pogođen činjenicom da neće izdati apartman.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Njegovo ponašanje je izazvalo lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama, a ljudi su uglavnom komentarisali kako čisto sumnjaju da će pored takvog ponašanja uspeti nekoga da ubedi da letuje kod njega u apartmanu.