Ovaj napitak nije nimalo običan jer spašava živote, a to su dokazale studije, iako farmaceutske kompanije to kriju od javnosti.

Sponsored links:

Nije ni čudo, vrlo je lekovit a jeftin, zamislite samo kada farmaceuti ne bi zarađivali na hemijskim lekovima? U pitanju je soda bikarbona, čiji učinak je dokazano bolji od hemoterapije, a ako joj dodate malo limuna, dobijate ubicu raka.

Tako jednostavno da mnogi ljudi ne veruju da je moguće. Limun je recimo odavno dokazano antikancerogen, on zapravo svojom kiselošću sprečava da dolaze loše materije i hrane tumore.

Ovo je već davno otkrio Otto Heinrich Warburg, koji je za svoje istraživanje o raku dobio i Nobelovu nagradu pa se to kasnije pokušavalo svim silama zataškati. On je dokazao da na mestu gde se razvijaju tumori, fali kiseonika u organizmu, a kiseonik može dovesti soda bikarbona, do svakog mesta u organizmu.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Dakle, dovoljno je jednom mesečno, ukoliko ste zdravi, da uzmete napitak od 2dcl vode pomešan sa kašičicom sode bikarbone i limunom za očuvanje zdravlja, da ne pričamo samo o drugim blagodatima za organizam.

Ukoliko već imate oboljenje, to treba da konzumirati svaki dan, pre jela. Ne zaboravite da u toku tretmana izbegavate crveno meso i mlečne proizvode jer oni poništavaju učinak leka.

(Izvor: kutaknet.com/prirodalijeci/narodnozdravlje)

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU