“Želim da imam 58 kilograma, tako da moram da smršam još 12 da bih bila top-riba.” rekla je Martina

Sponsored links:

Martina Vrbos se prepolovila otkad je na autofagiji. Pevačica ne jede 18 sati dnevno, pa je za manje od godinu dana smršala čak 50 kilograma.

Naime, Martina je imala 120 kilograma, a sada 70.

– Naglo sam se ugojila posle trudnoće, pošto nisam mogla da jedem šta sam htela dok sam bila u drugom stanju. Bila sam željna svega, pa je na mom meniju bila isključivo nezdrava hrana. Mahnito i histerično sam jela hranu iz brzu hranu i gazirana pića sam pila u neograničenim količinama, a slatkiši su bili neizostavni. Čini mi se da sam preko noći dogurala do tih famoznih 120 kilograma – rekla je Martina i dodala da je s tom kilažom teško živela.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

– Sporo sam se kretala, butine su mi se trljale jedna o drugu, a to je odvratan osećaj. Bila sam troma, sve mi je bilo teško da radim…

Onda je odlučila da promeni život.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

– Čula sam za autofagiju od prijatelja, koji je na tom režimu dosta smršao, a jeo je sve što je želeo. Odlučila sam i ja da probam. Svaki dan jedem šta hoću po šest sati, a 18 sati ne jedem. Prestanem da jedem u 16 časova, a počnem ujutru u 10. Prvih nekoliko dana mi je bilo katastrofa. Mislila sam da ću se srušiti od gladi. Ali sada mi je najnormalnije da ne jedem. I odlično se osećam, imam mnogo više energije.

– Želim da imam 58 kilograma, tako da moram da smršam još 12 da bih bila top-riba. A tada ću, čini mi se, gola šetati ulicama, da svi vide koliko sam zgodna! – priča pevačica i otkriva šta je najčešće na njenom meniju: riba, potaž, salate, ali i burek! Veliki planovi Pored promene u načinu ishrane, Martina je uvela i treninge.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

– Vežbam tri puta nedeljno. Toliko se dobro osećam da imam potrebu da pomažem i drugim ljudima da smršaju.

– Planiram da pokrenem svoj program u kom ću žene savetovati i bodriti ih da promene svest o zdravom načinu života. Ja najbolje znam kako im je jer sam prošla kroz sve to – završava priču pevačica.

izvor: (informer.rs/espreso.co.rs)