Seksi navijačica Hrvatske, Ivana Knol, izaziva veliku pažnju na Svetskom prvenstvu u Katru. U centru pažnje do sada se nalazila pretežno zbog svog izgleda, kome izgleda niko ne može da joj odoli, ali je ovaj put razlog znatno drugačiji.

Sponsored links:

Ivanu je reporterka Argentine pitala šta misli da će da se desi na utakmici večeras, a kada je navijačica odgovorila na engleskom jeziku, mnogi su zinuli od čuda.

@futbolecua #ivana #knoll #ivanaknoll #noviadelmundial #noviadelmundial2022 #qatar2022 #mujermundial #croacia🇭🇷 #croatia #viralllllll #videoviral ♬ Pra pra pra – Deavele Santos

Ivana Knol otkrila je svoju prognozu tog meča, prilično nespretno na engleskom jeziku, a onda je podsetila kako je tim njene zemlje pobedio Argentince na Mundijalu 2018. u Rusije- ništa manje vešto izgovarajući reči u svojoj verziji stranog jezika.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Mnogi je nisu razumeli, a brojni Hrvati su je isprozivali na društvenim mrežama i čak izgovorili da ih je sada sramota jer su iste nacionalnosti kao ona.

“Sramota me je što sam iz Hrvatske”, “Tako je kada se preskaču časovi”, “Može li neko da prevede?”, komentarišu na TikToku. Osim Ivane Knol zvezda videa je i momak koji je tokom intervjua napravio selfi sa poznatom navijčicom kao i muškarac koji je poručio: “I ja sam iz Hrvatske”.

izvor: (kurir.rs)

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU