Čak se i razvela…

Sponsored links:

Glumica Ana Franić godinama je živela van Srbije. Publika ju je zapamtila putem serije “Mješoviti brak”, a nakon uloge u tada jednoj od najpopularnijih serija, povukla se iz javnosti i zbog ljubavi napustila Beograd.

Nakon što je upoznala profesionalnog ronioca iz Splita, Marka Ižakovića, preselila se u Hrvatsku, gde je sedam godina sa njim živela u braku. Ana Franić rodila je dvoje dece, ali je naposletku par odlučio da se rastane, dok detalje bračnog brodoloma ne krije.

– Mi smo roditelji našoj deci sada i zauvek. Hteli mi to ili ne, moraćemo da se slažemo, a i zašto ne bismo kada je sve ispalo kako treba da bude – kazala je glumica jednom prilikom za “Stori”.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

– Nisam očekivala da ću se vratiti ovde, niti sam tamo otišla da bih se vratila, zar ne? Ali, eto, niko ne zna šta nosi život. Kada sam rešila da će tako biti, tada sam to i uradila. Prošlog leta su se neke stvari posložile. Dobro sam se snašla u novoj realnosti iako je svaka promena teška. Došla sam s dvoje male dece, što iziskuje velike žrtve, mnogo odricanja zbog njih, ali tako mora da bude – dodala je tada.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

– Ne mogu da se plašim jer život u strahu nije život. U svom sam gradu, svom stanu, među svojim prijateljima, sa svojom decom. Naravno da neće biti lako. Ako budem puno radila moraću da obezbedim čuvanje mojih sinova, ali to će ujedno značiti da imam finansije za tako nešto. Sve to vuče jedno drugo – zaključila je bila Ana.

izvor: (blic.rs/espreso.co.rs)