Dušan Vukadinović optužio je svoju mentorku da je tražila mito.

Sponsored links:

Nakon što je ispao iz “Zvezda Granda”, pevač Dušan Vukadinović optužio je mentorku Snežanu Đurišić da je tražila mito od njegove majke, kako bi prošao u naredni krug takmičenja.

Ovim povodom oglasila se članica žirija pomenutog takmičenja Violeta Viki Miljković koja tvrdi kako u “Zvezdama Granda” nema nameštaljki.

– Jako mi je žao što se to dešava. Ja sam na turneji u Americi, pa sam zbog vremenske razlike ispratila koliko sam mogla o čemu se radi. Mogu da kažem da nije istina da bilo ko od članova žirija uzima novac od kandidata. Mi živimo život “Zvezda Granda”. Daću vam samo primer iz mog života.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

– Mnogo puta sam nekim kandidatima koji, nažalost, nisu bili u mogućnosti da dođu na snimanje davala i novac i obezbeđivala smeštaj ili garderobu. Takođe, uvek kad se družimo ili vežbamo obezbedjen je ketering. Toj deci smo maksimalno posvećeni I trudimo se da im pomognemo koliko god možemo. Takvi smo prema svakom kandidatu, bez izuzetka. Verujem da se i druge kolege jednako ophode sa svojim takmicarima – rekla je Viki za “Kurir”.

izvor: (kurir.rs/espreso.co.rs)

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU