Svadbe u Srbiji su posebni događaji, ima svega, i osim tradicionalnih momenata da se ne zaborave običaji, organizatori venčanja, najpre mladenci, mozgaju kako da njihova svadba bude originalna.

Sponsored links:

To je uspelo Milici i Draganu Pilipoviću iz Bačkog Jarka kod Novog Sada, koji su gostima priredili jedno lepo iznenađenje. Naime, oni su svakom gostu uplatili kombinaciju igre na sreću loto!

Mlada kaže da su na ovu ideju došli slučajno, mada je već na internetu ranije pročitala da su neki mladenci na sličan način iznenadili zvanice.

„O organizaciji venčanja informisala sam se na internetu i u časopisima. Foru sa loto listićima mislim da sam negde pročitala, ali više se ne sećam gde. Predložila sam Gagiju i svidelo mu se“, kaže Milica za “Alo”.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Trebalo je popuniti 330 listića, što im očigledno nije teško palo. Takođe su, s obzirom da su loto izvlačenja utorkom i petkom, na dan venčanja 29. avgusta u subotu, prvo su otrčali da uplate kombinacije.

Listići su tog popodneva čekali goste za stolom, koji su se prijatno iznenadili.

Sedmicu nije niko dobio, ali pala je jedna petica, a ostali gosti su se zadovoljili trojkama i četvorkama. Bez obzira na to, ova svadba će im sigurno ostati u sećanju, originalno nema šta.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU