Ovu aplikaciju koriste uglavnom i Srbi, jer na njoj možete naći razne video klipove naših poznatih filmova i da ih imitirate preko kamere, što je zaista fenomenalno!

Sponsored links:

Prva verzija ove aplikacije je bezopasna ali druga verzija pravi LOM i pometnju u vašem telefonu! Kada se aplikacija Dubsmash 2 instalira, na telefonu ju je gotovo nemoguće pronaći, jer se umesto njene ikonice pojavljuje nešto pod nazivom „Setting IS“…

Dubsmash aplikacija je postala pravi hit na društvenim mrežama, pa ljudi širom planete snimaju sebe kako imitiraju poznate skečeve iz filmova ili pevaju omiljene pesme. Međutim, kopija ove aplikacije pod nazivom Dubsmash 2 nema veze sa originalnom i reč je o zlonamernom softveru.

Dubsmash 2 postao je popularan putem YouTube-a i Facebooka, pa je do sada preuzet skoro pola miliona puta sa Google Play-a.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Kada se pomenuta aplikacija instalira, na telefonu ju je gotovo nemoguće pronaći, jer se umesto Dubsmash 2 ikonice pojavljuje nešto pod nazivom “Setting IS”. Klikom na nju pokrenuće se Google Play i otvoriće se link za preuzimanje originalnog Dubsmasha. Međutim, prava uloga “Setting IS-a” je potpuno drugačija.

Reč je zapravo o takozvanom “porn-clicker” softveru, odnosno programu koji generiše klikove na sajtovima za odrasle, kako bi njegov tvorac zaradio novac.

Aplikacija je prilično dosadna, a jednostavno brisanje će na svu sreću rešiti problem.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU