Postanite milioneri preko noći

Sponsored links:

Astrolozi navode da su najčešći dobitnici u igrama na sreću predstavnici ova tri znaka – Device i Vodolije. Blizanci.

Blizanci su miljenici zvezda.

Najčešće od svih znakova imaju sreće na lotou i drugim igrama. Koliko puta ste čuli da je neki vaš prijatelj koji je rođen u ovom znaku, a nedavno se žalio na život, odjednom postao bogataš? Oni ne žure da potroše novac koji im je „pao s neba“. Dugo razmišljaju o svakoj investiciji, ako je potrebno, konsultuju se sa stručnjacima i iskusnijim prijateljima.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Devica

Device su zaista radne, ali s vremena na vreme požele da vode nešto rasipniji život, da troše nemilice i ne brinu o novcu. Zbog stalnog napornog rada i strpljenja, sudbina ih često „časti“. Uslov je da se odvaže na igre na sreću. Jer zapravo, ovaj znak bolje zna da zaradi nego da se bogati ulaganjem u neki biznis.

Vodolija

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Vodolijama je glava stalno u oblacima, neprestano sanjaju o srećnijoj budućnosti. Kako su uporni u tome, zvezde im se često revanširaju tako što im „pošalju“ novac i poklone. Vodolije vole da se igraju, da pobede „sistem“ i pokažu da su pametniji od svih (što neretko i jesu), a lako dolaze do novca. Po pravilu, pare neka ne troše na „gluposti“, već tačno znaju gde će svaki dinar da „ode“.

izvor: (espreso.co.rs)