Najgora noćna mora zadesila je jednu majku kada su joj ukrali bebu iz porodilišta. Međutim, ona se nije predala, tražila je dok je nije našla.

Sponsored links:

Selest Nurs iz Južnoafričke Republike suočila se u utorak na sudu sa ženom koja joj je pre 19 godina otela ćerku Zefani.

Ispričala je sudu kako je ležala u bolničkom krevetu tri dana nakon carskog reza. U sobu je ušla žena odevena kao medicinska sestra. Beba je plakala, pa je žena pitala Selest da li je može uzeti.

Selest je potvrdila da može. Kasnije je u sobu ušla prava medicinska sestra i pitala je gde joj je ćerka. Šokirana Selest je zajedno sa medicinskom sestrom pretražila celu bolnicu. Bebu nisu našle. Bilo je to 1997. godine.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Selest je u međuvremenu rodila troje dece. Razvela se, pobedila rak i opet se udala. Zefani nije nikada zaboravila. Tražila ju je i svake godine je slavila njen rođendan.

Godine 2009. primila je poziv. Žena je tražila da joj da 33.000 dolara za informaciju o Zefani. Selest je dogovorila sastanak sa ženom i o svemu obavestila policiju. Ali žena koja je zvala nikada nije došla na sastanak.

„Nikada nisam izgubila nadu. Znala sam da je moje dete tamo negde i da ću ga naći i da će se vratiti kući“, rekla je Selest 2010. godine.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Njena ćerka Kasidi išla je u školu sa devojkom koja joj je bila slična. Postale su i najbolje prijateljice. Čak su i stanovale u blizini. Selest je posumnjala da bi ta devojka mogla da bude njena Zefani.

Devojku su pozvali na ručak i pitali je kada je rođena. Selset je istraživala i kada je prikupila dovoljno podataka o devojci obratila se vlastima i tražila je DNK test koji je prošle godine pokazao da je devojka zaista Zefani.

Žena koja se brinula o devojci sada je na sudu. Ona tvrdi da je usvojila ćerku, jer nije mogla da zatrudni. Rekla je i da su joj tokom usvajanja rekli da se majka odrekla ćerke.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Ali vlasti ženu (50), čije ime nisu rekli zbog pravnih razloga, sumnjiče da je otela Zefani iz bolnice, piše Mirror.

POGLEDAJTE VIDEO: