Primetila je dva automobila u blizini koji su bili upaljeni i spremni da krenu u vožnju.

Sponsored links:

Tinejdžerka Ešli Hardakr je ostala preneražena nakon što je otkrila košulju na spoljnom delu vetrobrana svog automobila, nakon što se uveče vraćala kući nakon završene smene kao prodavačica u tržnom centru.

Isprva je pokušala da rukom, dok je bila u autu, skloni nepoznatu košulju sa stakla svog automobila, ali je zatim primetila dva automobila u blizini koji su bili upaljeni i spremni da krenu u vožnju.

Odustala je od ideje da izađe iz kola i odvezla se kući.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

– Moja inicijalna misao bila je da je košulja slučajno završila na mom autu. Ali kada sam pokušala brisačima da je sklonim primetila sam da je košulja obmotana oko brisača i tada sam znala da ju je tu neko namerno stavio iz nekog razloga – priča Ešli za Metro.co.uk.

Ona je zatim stala na obližnjoj benzinskoj pumpi i skinula košulju.

Svoju priču je postavila na Fejsbuk i na osnovu komentara uskoro saznala da je slična taktika već korišćena nekoliko puta u okrugu Flint, gde ona živi, te da je utvrđeno da na taj način otmičari pokušavaju da odvrate pažnju devojkama kako bi ih kidnapovali.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Incident nije prijavila polciji, ali je od tada uplašena i mora ići sa pratnjom svako veće od posla do auta.

Ova situacija može da se desi bilo gde! Do sada nije prijavljen sličan slučaj u našoj zemlji, što ne znači da nije moguće da se desi u bilo kom treutku. Zato, budite oprezni!

(Izvor: Telegraf.rs)

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU