Ovaj čovek na prvi pogled izgleda sasvim obično, zar ne? Da li možete da pogodite čime se bavi? Pogledajte njegovu neverovatnu životnu priču!

Sponsored links:

Njegovo ime je Hose Muhika. On živi na farmi u Urugvaju sa svojom suprugom i psom koji ima 3 noge. Hose živi srećnim i skromnim životom, ali kada vidite čime se on zapravo bavi bićete iznenađeni!

Ovo je Parlament Urugvaja. Hose nije domar ili čistač, daleko od toga! Hose je glavni u ovoj zgradi. Da, on je sada već bivši, predsednik Urugvaja. Nikada niste videli ovakvog državnika!

U svetu je poznat kao “najsiromašniji predsednik”, a to je sve zbog toga što on 90% svoje zarade daje u dobrotvorne svrhe! Navikao je na skroman život. Nakon što se borio za slobodu svoje nacije, proveo je 14 godina u zatvorukao vojni zatvorenik.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Pošto se odriče najvećeg dela novca koji zaradi, njemu ostaje prosečna plata jednog građanina Urugvaja. On sebe ne smatra posebnim. On želi da bude običan građanin kao i svi drugi.

Privatno, vozi Volksvagen Bubu, a kao svoja zvanična državna kola koristi Opel Korsu. Neki državni zvaničnici bi mogli da se ugledaju na njega! Neverovatno je kako ovaj predsednik predstavlja baš ono što i treba da predstavlja – svoj narod!

(Izvor: Srbijadanas.com)

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU