U Njemačkoj živim već sedam godina, i još nisam pronašla svoju srodnu dušu. Ne kažem da su Nemci loši ljudi, ali teško je naći pravog čoveka, koji te ne bi zeznuo za nešto. Oni su takvi, gledaju samo na svoju korist.

Sponsored links:

Često dolazim u Hrvatsku, barem svaka dva meseca, tamo imam kuću na moru i moram je obići. Ali nikada nemam vremena toliko da malo izađem van negde u grad da bih upoznala nekog muškarca, prosto se zabavim drugim stvarima i dođe vreme kada moram ići nazad.

Volela bih upoznati nekog ko je sa Balkana kao i ja želim se udati baš za takvog, neko ko će me voleti i poštovati i na poslednjem štititi. Neko s kime bih mogla stvoriti potomstvo i da živimo u ljubavi i slogi. Jedino je uslov da se doseli kod mene u Nemačku, pošto tu imam svoje firme i radim, dobro mi ide i ne bih volela to napustiti, jer ipak tu sam dugo.

Ne tražim nekog posebnog lepotana, bitno mi je da ima srce i dušu i da se zna ponašati kao pravi muškarac prema ženi. Nisam osoba koja voli nasilje nad ženama, niti volim muškarce koji su skloni alkoholu, kockanju i varanju. Nemci su takvi i zato mi se ne sviđaju, a sigurna sam da kod nas ima još takvih kakve tražim, samo treba naići u pravo vreme.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Ja imam 28 godina i mislim da mi je vreme da se udam i da se skrasim sa osobom koju volim i ona mene. Nadam se dobrom rezultatu i da ću naći nekoga za sebe i da ću napokon uživati i biti sretna onako kako i treba…

(Izvor: haber.ba)