Ogledalni datumi su oduvek dobijali posebno značenje i mistični značaj. 9.9. je jedan od tih datuma.

Sponsored links:

Veruje se da brojevi imaju svoju vibraciju i svake godine devetog dana devetog meseca dolazi do jačanja i aktivacije energije broja 9, stvarajući portal 9-9. Danas ćemo pokušati da shvatimo šta nam donosi ovaj ogledalni datum.

Značenje broja 9

Značenje broja 9 je duboko, u numerologiji je ovaj broj veoma značajan jer se kaže da predstavlja kraj i vreme čišćenja starog da bi nastalo novo.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Broj 9 je broj snage i otkrivenja. To je moćan broj u svetoj geometriji jer se veruje da je jedan od brojeva stvaranja. Broj 9 takođe predstavlja povećanje univerzalne svesti i vreme kada istina i informacije treba da se otkriju za veće dobro. Sva ova energija “broj 9” se pojačava 9. dana 9. meseca.

Ceo mesec septembar ima vibraciju broja 9. Broj 9 predstavlja fazu završetka pre početka novog ciklusa, a upravo to septembar sprema za sve nas.

Ovo je naš mesec da raščistimo i očistimo sav energetski prtljag sa kojim smo imali posla.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Portal 9/9 simbolizuje i vreme za prilagođavanje i vreme da napravite mesta za novo u vašem životu. Simbolizuje vreme promena i potrebu da prihvatimo sadašnji tok naših života.

Ovo je važno vreme da počnete da prihvatate promene i da tečete sa njima umesto da im se odupirete.

Promena je zaista jedina stvar koja je stalna u našim životima i iako u početku može biti nezgodno, moramo naučiti da prihvatimo ono što se dogodilo i da se prilagodimo.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Devetog dana devetog meseca možemo da iskoristimo mudrost broja 9 i uskladimo se sa njegovom vibracijom. Možemo se uklopiti u totalitet onoga ko smo, Univerzum i ogromnu prazninu.

9. dana 9. meseca moći ćemo da koristimo nešto što već dugo nismo mogli da koristimo. Moći ćemo da se prilagodimo vibracijama sveta oko nas na dubljem nivou. Nekoliko nedelja ćemo se suočavati sa energijama koje će činiti dobro u našim životima.

Ovo su verovanja koja nemaju naučnog dokaza, te postupajte u skladu sa svojim ubeđenjima i stavovima, a mi vam ih prenosimo isključivo zbog razonode.

Izvor: novi.ba