Ruski obaveštajci dostavili su srpskim službama podatke koji ukazuju na više nego opasne planove Amerikanaca u Srbiji.

Sponsored links:

Amerikanci imaju jako opasne planove za izazivanje haosa i političkog prevrata u Srbiji, a da bi ostvarili interese, šefovi CIA spremni su čak i da organizuju ubistva. Ovakvo dramatično upozorenje ruski obaveštajci su pre desetak dana uputili srpskim kolegama.

Naše službe su proteklih dana od zvanične Moskve zatražile dodatne podatke i eventualne dokaze o „američkoj zaveri“.

Priprema terena

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Prema rečima izvora ovog lista, Rusi tvrde da CIA planira da Srbiju gurne u totalnu političku nestabilnost po receptu koji je na ovim prostorima već viđen krajem devedesetih godina prošlog veka.

– Dva su scenarija za izazivanje haosa, a oba podrazumevaju ubistva.

Prema prvom, bio bi ubijen neko od Vučićevih saradnika ili čak rođaka, što bi onda u medijima bilo predstavljeno kao mafijaški obračun unutar kriminalne vlasti. U tom trenutku vrlo je indikativno da godinama u medijima koje u Srbiji kontrolišu Amerikanci traje sistematska satanizacija ljudi iz Vučićevog najbližeg okruženja.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

On navodi da bi, prema drugom planu, bili ubijani najglasniji politički protivnici Vlade i premijera Vučića.

– Za ta ubistva bi onda, naravno, bila optužena vlast.

Ne treba ništa da objašnjavam, setite se samo ubistva devedesetih i tokom 2000. godine, pre Petog oktobra… Jasno je da je, kad je neko spreman na radikalne metode, vrlo lako gurnuti zemlju u opasan haos u kome je moguć svaki scenario, pa i onaj ukrajinski ili, ne daj Bože, libijski.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU