Nekada je samo par rečenica dovoljno da žene shvate da nemaju čega da se stide.

Sponsored links:

Kada društvo od žena očekuje da večno izgledaju mladoliko, bez obzira na to koliko godina imaju, nije ni čudo što se toliki broj njih stidi zbog normalnih pojava koje donosi starost. Međutim, samo par rečenica ohrabrenja dovoljno da takve žene shvate da nemaju čega da se stide.

Brendalin Mi Porter radi u domu za stare u Teksasu. Kada ju je jednom prilikom jedna od baka zamolila da joj nalakira nokte, Brendalin (a ni baka) nisu ni slutile da će priča o tome obići svet.

– Danas sam novoj štićenici lakirala nokte i dok smo se dogovarale kakav ćemo manikir, naglasila mi je da želi providan lak. „Providan lak? To je tako dosadno!“ – pomislila sam, i pitala je zbog čega insistira na tome. „Ruke su mi ružne, ne želim da privlačim pažnju na njih“, glasio je njen odgovor. Malo sam razmislila i rekla joj „Vaše ruke pričaju vašu životnu priču.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Govore o vašem životu, ljubavi i avanturama. Dirale su ljude i stvari o kojima drugima mogu samo da sanjaju – rekla sam joj, a onda sam joj namazala nokte u pink boju – napisala je Brendalin na Fejsbuku, ni ne slutivši da će tu priču pročitati ceo svet.