Vlasnik privatne firme iz Crne Gore već se proslavio u regionu time što najboljim radnicima poklanja nove automobile, a sada je neke od njih poslao i na krstarenje.

Sponsored links:

Maksima koju je „etablirala“ poslednja ekonomska kriza, da „mora više da se radi za manje para“, nije se dopala vlasniku najvećeg lanca prodavnica sportske opreme u Crnoj Gori Radomiru Novakoviću Cakanu.

U jeku opšteproklamovane kampanje štednje, Novaković se odlučio na, za ovdašnje prilike, neuobičajen potez: 14 zaposlenih u svojim prodavnicama sportske opreme nagradio je desetodnevnim krstarenjem Mediteranom!

I to nije sve: Uz radnike svoje kompanije, na krstarenje uz posetu najlepšim gradovima Mediterana, najluksuznijim brodom, najpoznatije kruzing kompanije u Evropi, Novaković je poslao i dvoje asistenata stomatološke ordinacije, piše MONDO Crna Gora.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Cakan je i pre dve godine šokirao javnost u regionu nesvakidašnjim postupkom za standarde kojih se drže poslodavci na Balkanu. Tada je, takođe uoči Nove godine, najbolje radnike godine nagradio sa četiri nova automobila.

– Ove godine nisam imao toliko novca kao pretprošle, a želeo sam i da obradujem i da nagradim više zaposlenih u mojoj kompaniji, pa sam se odlučio na ovakav poklon. Izbor mi je olakšao dugogodišnji prijatelj Mihailo Miki Vukić, vlasnik jedne turističke agencije koja se trudi da razvije ovaj vid turizma u Baru i Crnoj Gori.

On nas je častio jednim besplatnim putovanjem – ispričao je Novaković, uz opasku da je sa Vukićem sve isplanirao i organizovao još u septembru, ali je čuvao u tajnosti da bi nagrada imala efekat novogodišnjeg iznenađenja.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Na krstarenje kreće tri radnika Cakanove firme iz Podgorice, isto toliko iz Bara i Igala, po dvoje iz Bijelog Polja i Budve i jedan iz Kotora.