Samo jedna poruka je pokrenula pravu žensku solidarnost u Srbiji kada se pojavila na TikToku. Naime, jedna devojka je podelila video na ovoj društvenoj mreži u kojem priča da je prisustvovala jednoj sceni, te je pozvala devojku da joj se javi:

Sponsored links:

„Ako se zoveš Ana i dečko ti se zove Dušan i večeras ti je rekao da ide s društvom, upravo sedi s nekom plavom ženom i ogovaraju te u City Green-u u Rajićevoj“.

Video je u kratkom roku postao viralan i pregledan je preko 439 hiljada puta, te je bilo samo pitanje vremena kada će Ana saznati šta se događa. A onda, nakon par dana Aleks je objavila novi video, u kojem je zahvalila svojim pratiocima jer je ova informacija uspešno došla do Ane.

@_aleksyyy_ #naslismoanu #fyp #tiktok ♬ original sound – алекс&lt3

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

„Nemate pojma koliko ima frustriranih muškaraca koji varaju svoje devojke i ne žele da im se dogodi ovakva situacija. l takođe, toliko divnih devojaka koje su mi pomogle da dođemo do Ane. Uspeli smo“, rekla je i prikazala dopisivanje s Anom, koja joj se zahvalila i objasnila da je u početku mislila da je reč o šali.

Komentari podrške ispod ovih videa su brojni, a ženska solidarnost koja se danas retko viđa dirnula je mnoge.

izvor: (krstarica.com/espreso.co.rs)

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU