Zapad će Putina nazvati međunarodnim krimninalcem a Rusiju će okriviti za njegovo prikrivanje. Uvešće se prave sankcije s potpunom zabranom trgovine. Posle toga sistem će se sam rešiti Putina putem „dvorskog prevrata“. Zatim će uslediti – vraćanje Krima Ukrajini, reparacije za Donbas, kupovina ruskih staretških grana privrede od strane globalnih korporacija, itd…

Sponsored links:

25. januara u 8. sati uveče po londonskom vremenu u Velikoj Britaniji prikazan je bio film BBC-ja u trajanju od pola sata, s naslovom „Tajne Putinovog bogatstva“. Film se može naći i na ju-tjubu:

Pre toga, što je u Rusiji prošlo neprimećeno, desilo se, međutim, nekoliko događaja, koji, kad se posmatraju zajedno, uopšte ne izgledaju da su bili slučajni.

1. Holandija otvara međunarodni sudski postupak u vezi obaranja BOINGA MN-17 (aviona koji je bio oboren nad Ukrajinom 2014. godine). O tome se javno ne govori, ali podrazumeva se da se kao okrivljeni u tom postupku može pojaviti Vladimir Putin.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

2. Britanski sud je konkretno povezao Putina s ubistvom Litvinjenka (prebeglog ruskog špijuna, koji je pre nekoliko godina umro u Londonu od posledica trovanja plutonijumom) nazvavši ga „mogućim naručiocem“. I u ovom slučaju formulacija „mogući“ može lako biti izostavljena…

3. A evo sad i filma, na osnovu kog je moguće pokretatii i krivične postupke…

Zapad sebi uvek ostavlja određeni koridor mogućnosti ili nekoliko mogućih scenarija, koji na kraju svi dovode do istog rezultata. Među tim scenarijima – u onome koji može biti ostvaren samo u krajnjem slučaju – postoji i nešto ritualno i mistično, nešto što vuče korene još iz srednjeg veka ili čak i iz predhrišćanskog varvarstva.To je javna egzekucija – u vezi s kojom će Zapad uložiti sve napore da to vidi i sav svet.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Tako se desilo i sa Sadamom i sa Gadafijem…Sve će se odigrati munjevitom brzinom. Zapad će Putina nazvati međunarodnim krimninalcem a Rusiju će okriviti za njegovo prikrivanje. Uvešće se prave sankcije s potpunom zabranom trgovine. Posle toga sistem će se sam rešiti Putina putem „dvorskog prevrata“. Zatim će uslediti – vraćanje Krima Ukrajini, reparacije za Donbas, kupovina ruskih staretških grana privrede od strane globalnih korporacija, itd., itd…

Nadamo se da do toga neće doći, ali svesni smo da takav scenario postoji – jer da je to istina pokazuju nam već i u direktnom prenosu.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU