Da čuvanje dece nije nimalo lak zadatak pokazala je situacija u kojoj se našla jedna baka.

Sponsored links:

Valeri Šarp (61) iz Alabame došla je da pričuva unuku koja uskoro puni godinu dana. Devojčicini roditelji nisu ni sanjali da će ih kada se vrate iz grada sačekati urnebesni snimak sa sigurnosne kamere postavljene u dečjoj sobi.

Naime, sve je išlo po planu dok nije došlo vreme za spavanje. Pošto je baka Valeri niska dosetila se da pored kreveca stavi stoličicu kako bi svoju unuku lepo ušuškala za spavanje.

Međutim, žena je u jednom trenutku izgubila ravnotežu i zajedno s unukom završila u krevecu.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Srećom baka i njena unuka su dobro. Kada se njena ćerka vratila s posla i pogledala snimak nije mogla da zadrži suze od smeha.

Odlučila je da ovaj urnebesni snimak podeli sa korisnicima društvenih mreža, uprkos činjenici da je trenutak koji je uhvatila kamera verovatno jedan od najstresnijih momenata u životu njene majke.

“Mama će me ubiti, ali sam morala da postavim ovaj video. Volim ovu ludu ženu”.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Video je pregledan više od 20 miliona puta.

I dok ovaj snimak milionima ljudi širom sveta svakog dana mami osmeh na lice, baki Valeri i dalje nije svejedno kada se seti stresa koji je te večeri preživela.

„Rekla sam da ne postavljaju, ali znate kakva je omladina, rade sve suprotno od onoga što mi kažemo“, požalila se baka Valeri.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

POGLEDAJTE VIDEO: