Jedino što je savršeno u ovom nesavršenom svetu jeste njihova ljubav.

Sponsored links:

Oni su jedan od onih parova kojima možete samo da zavidite na sreći, ljubavi, uzajamnom razumevanju i podršci. Uvek se drže zajedno i u stanju su da pobede nepobedivo kada su udruženi. Otkrijte koji to horoskopski znakovi u paru predstavljaju pravu dobitnu kombinaciju.

BIK i RAK

Svako ponaosob je odan, brižan, nežan i obziran a kada se njih dvoje nađu u emotivnom odnosu sve te osobine se udvostručuju. Koliko god da su dugo zajedno, oni su i dalje zaljubljeni jedno u drugo kao prvog dana pa im nije uopšte strano da se pred drugima cmaču kao tinejdžeri. Jedan od onih parova na koje ste ljubomorni jer želite da imate istu takvu vezu.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

BLIZANCI i OVAN

Oboje su nezavisne i lepršave duše i veliki entuzijasti. Ovan uvek ume da prenese svoj avanturistički duh na Blizanca tako da su uvek spremni za akciju i za raznorazne nestašluke. Gde Ovan okom tu Blizanac skokom jer je dovoljno samo da se pogledaju i znaju šta onaj drugi misli. Nikada im ne manjka uzbuđenja i uživaju kada zajedno istražuju i isprobavaju nove stvari.

LAV i LAV

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Ko bi Lavu bolje odgovarao od nekog ko je isti kao on – ambiciozan i samopouzdan? On u svojoj prirodi nosi težnju da uvek bodri druge ljude tako da su jedno drugom uvek najveća podrška i oslonac. Kad jedan posustane, ovaj drugi ga hrabri da može da postigne sve što želi. On je za nju kralj, a ona je njegova kraljica. Oni su svesni koliko su srećni što su se našli pa nemaju nameru da ugrožavaju svoj odnos zbog nekog trećeg.

DEVICA i DEVICA

Niko njenu logiku i analitičnost neće bolje znati da shvati i prihvati od Device same. One uživaju zajedno praveći dugoročne planove i rasporede. Iako u javnosti ponekad izgledaju malo kruto jer ne vole preterano pokazivanje emocija, ovaj par vrlo dobro zna šta im je u srcu i koliko znače jedno drugome.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

ŠKORPIJA i STRELAC

Ono što im je zajedničko i prvo na listi njihovih prioriteta jeste nezavisnost. Dok je Škorpija primirena, Strelac je krajnje nemirnog duha. Kada voli, Škorpija to čini i pokazuje svom snagom dok je Strelac suzdržaniji. Ali kada su zajedno, ljubomorno čuvaju svoju ljubav i paze da njihov odnos niko i ništa ne pokvari. Oni definitivno nisu par koji provodi 24 zajedno, ostavljaju jedno drugom sasvim dovoljno prostora ali to nikako ne znači da se vole manje od ostalih.

VODOLIJA i RIBE

Iako je Vodolija potpuno nezavisna a Riba krajnje zavisnički tip, ono što ih spaja u savršenu celinu jesu kreativnost i bujna mašta. Riba je možda na prvi pogled suzdržana ali i te kako voli da priča o onom što je njoj interesantno dok Vodolija voli da bude ta koja započinje razgovor. Iako joj to ne bi priznala, Riba potajno obožava Vodolijinu spontanost.