General-pukovnik Leonid Ivašov, nekadašnji načelnik Glavne Uprave za međunarodnu vojnu saradnju ministarstva odbrane Ruske Federacije, u svojoj najnovijoj knjizi „Izokrenuti svet.

Sponsored links:

Tajne prošlosti – zagonetke onog što dolazi“, objavio je poverljive i strogo čuvane dokumente iz arhiva ministarstva odbrane Rusije i KGB SSSR. Ono što u njima piše zapanjilo je ceo svet!

Odmah posle završetka Drugog svetskog rata javile su se sumnje u zvaničnu verziju smrti nacističkog vođe Adolfa Hitlera, a odmah zatim i brojne teorije o njegovoj sudbini.Tokom vremena najpoopularnija postala teza da je Hitler preživeo pad Berlina i režirao svoju smrt, da bi potom podmornicom pobegao u Južnu Ameriku, tačnije u Argentinu, gde je osnovao porodicu i nastavio da kontroliše takozvani Podzemni rajh, sve do svoje smrti 1984. godine.

Nedavno se pojavila i vest da su argentinski arheolozi na privatnom imanju usred šume, 60 km od bilo kakve civilizacije i prvog grada pronašli Hitlerov grob. Ovi navodi su naravno, teško proverljivi, iako se zna da je u Južnu Ameriku prebeglo više desetina hiljada nacista.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Hitlerova sudbina i dalje ostaje jedna od tema kojom se bave konspirolozi, a svet je bukvalno ostao nem posle navoda Leonida Ivašova, čoveka koji je inače veoma poznat našoj javnosti.

Ivašov je nedavno gostovao na jednoj ruskoj televiziji, gde je izneo zapanjujuće podatke iz svoje nove knjige, za koje tvrdi da su istiniti i dokumentovani. On je otkrio da su nacisti ovladali tajnama prethodnih civilizacija, i da su pomoću njih osnovali Četvrti Rajh, i to pod zemljom na Antarktiku, u delu koji se naziva Zemlja kraljice Mod.

Ivašov kaže da je vrlo verovatno da je Hitler najpre pobegao u Argentinu, a da je posle prebačen na Antarktik, gde je stvorena nova nacistička država, – On je naveo i da su svi pokušaju Sovjeta i Amerikanaca posle rata da pomoću podmornica i bordova pronađu naciste zaustavljeni nama nepoznatim mašinama i naoružanjem, sa vazduha i sa mora.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Tvrdnje Leonida Ivašova, koji je sada predsednik moskovske Akademije za geopolitičke probleme, odudaraju od do sada iznetih teorija o sudbini Hitlera i Trećeg Rajha. Zato je najbolje da pogledajte video i prosudite sami. O sudbini Adolfa Hitlera i nacističkom Rajhu na Antarktiku Ivašov govori od 23. minuta.

POGLEDAJTE VIDEO:

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

(Izvor: Kurir.rs)