Čudna priča dolazi iz Kine, koja pokazuje koliko nešto što je na prvi pogled neumesno, na kraju izaziva divljenje.

Sponsored links:

Ljudi su skloni brzim i ishitrenim kritikama tuđih života, kada dolazi do čudnih rastanaka i spojeva. Međutim, nisu uvek spremni da uvide razloge tih događaja. Čudna priča dolazi iz Kine, koja pokazuje koliko nešto što je na prvi pogled neumesno, na kraju izaziva divljenje.

Ksie Ksiping je negovala svog bivšeg muža Ksu Ksiana nakon što je ostao paralizovan nakon rudarske nesreće 2002. godine.

Ksu je radio u rudniku u pokrajini Henan kada se kamen srušio na njega i on je ostao paralizovan od struka na dole. Plaćeno mu je 40.000 juana (oko 5.000 evra) kao nadoknada. Nekadašnji par venčao se 1996. godine i imaju sina i ćerku. Ksuove brige su počele kada su mu njegovi prijatelji rekli da će ga njegova supruga napustiti zbog njegovog stanja. Međutim, ona je pokazala svima da su pogrešili

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Ona je insistirala da ostane i vodi računa o njemu, zajedno sa decom. Njen muž je osetio potrebu da joj kaže kako bi trebalo da se razvedu i da ona treba da pronađe sreću sa nekim drugim. „Ukoliko me ne ostaviš, ja ću sa tobom biti do kraja!“ rekao je Ksu.

Tako je 2009. godine Ksiu konačno rešila da se razvede od svog muža i uda se za njegovog kolegu Lija Zongkuja. Neverovatno je to da novi par nije odustao od Ksua, već su zajedno počeli da vode računa o njemu.

Ksie je 2012. godine rodila sina, i sada svi žive zajedno pod istim krovom. Iako je ova situacija konfuzna, svi su veoma srećni! Ksijina odanost prema njenom bivšem mužu je neverovatna, a u isto vreme i kontroverzna. Međutim, cela ova situaciji ipak samo pokazuje da ljubav ne zna za granice.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU