Od dolaska Vladimira Vladimiroviča Putina na vlast, u Rusiji su stvari počele drastično da se menjaju. Rusija je krenula da se oporavlja i jača na svim poljima, a pre svega ekonomski.

Sponsored links:

Godinama pre toga Rusiju su pljačkali činovnici, finkcioneri, a najviše tajkuni. Tajkuni su tih godina postali zaštitni znak Rusije. Oni su odlučivali o svemu. Vodili su Rusiju i od nje uzimali bogatstvo.

Dolaskom Putina na vlast, stvari su se drastično promenile. On je ruske tajkune spustio na zemlju, pokazao kako jedan predsednik treba da razgovara sa tajkunima. Onemogućio im je dalje bogaćenje, a to bogatstvo upotrebio za ekonomski oporavak Rusije i ruskog naroda.

Jedan od najpoznatijih tajkuna, milijarder, Oleg Deripaska, sa još nekoliko tajkuna kupio je jednu fabriku za simboličnu cenu. Što je poznato nama u Srbiji. Cilj im je bio da se ta fabrika ugasi da bi oni iz svega toga mogli da izvuku korist.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Ali, malo su se preračunali!

Radnici fabrike su pisali Putinu i zamolili ga za pomoć. Predsednik Putin se hitno uputio u fabriku i pozvao vlasnike takođe da dođu na sastanak.

Besan, Putin je sastanak sa tajkunima započeo rečima: „Zašto ovo niste rešili pre? Razbežali ste se kao bubašvabe kad ste čuli da dolazim!“.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Olega Deripasku je pred svima bukvalno naterao da potpiše ugovor po kome fabrika počinje sa radom onako kako je to vlada Rusije predvidela!

Pogledajte snimak tog događaja:

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU