– Zaradila bih gotovo ništa i to je bio vrlo težak posao. Pravo da vam kažem, to je muški posao. Žene ga rade samo u krajnjoj nuždi. Bila sam jedina žena tamo – navodi Ana.

Sponsored links:

Smeće je sortirala deset sati dnevno, a jednog dana kada je pogledala u crnu vreću na deponiji, ugledala je hrpu čekova i oznaku lokalne bolnice u Sao Paulu. Odmah je pozvala ovu ustanovu, vratila novac i postala heroj.

Televizijske ekipe su došle da je snime, a tada ju je primetio agent jedne modne agencije i angažovao da radi kao manekenka.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

– Nikada nisam razmišljala o zadržavanju nijednog od tih čekova. Bolničkim pacijentima su potrebniji više nego meni – rekla je ona za lokalnu televiziju.

Nakon toga, Ana je dobila angažman u jednoj televizijskog reklami i slika joj se pojavila na bilbordima u gradu. Sada reklamira trgovinski centar. Takođe je krenula u večernju školu, a potpisala je ugovor sa modnom agencijom.

– Moji snovi se ostvaruju. Moj sin kaže da izgledam lepo i drago mu je kad ugleda moju sliku na ulici. Ovo je to što želim da radim u životu – kaže ova lepa mlada mama.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Dodaje da je radila muški posao.

– Zaradila bih gotovo ništa i to je bio vrlo težak posao. Pravo da vam kažem, to je muški posao. Žene ga rade samo u krajnjoj nuždi. Bila sam jedina žena tamo. Verujem da stvari sada idu nabolje. Moj san je da imam kuću, jednu sobu za mene i jednu za sina – navodi Ana.