Ljubaznost prema strancima je danas veoma redak slučaj! Nekada se razočaramo u ljude, a nekada nas neko iznenadi svojom dobrotom.

Sponsored links:

Pogledajte šta se dogodilo ovoj starijoj ženi koja je imala problem sa svojim automobilom!

Čovek je vozio seoskim putem i video staricu kako stoji pored „mercedesa“. Činilo se da je žena u problemu pa je stao da pomogne. Međutim, žena se uplašila čoveka koji joj se približavao.

Da li će je on povrediti?! Zašto bi joj neko tek tako pritekao u pomoć? Ipak je odlučila da ga pusti da pogleda gumu koja se ispumpala jer ona nije znala šta da radi…

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

„Ovde sam da vam pomognem, gospođo!“, rekao je čoek i pre nego što je starica shvatila šta se dešava, on je iz svog autobomobila doneo rezervnu gumu.

Starica mu se zahvalila i ponudila se da mu plati. Naravno, on nije ni očekivao da naplati takvu vrtu usluge.

Posle toga čovek je otišao, a žena je ostala impresionirana njegovom velikodušnošću, toliko da je skoro osećala vrtoglavicu. Odvezla se oko pola milje dalje do obližnjeg restorana.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Ljudi su je pozdravljali sa osmehom na licu. Konobarica joj je ponudila peškir da osuši kosu, jer je pokisla.

U tom trenutku je žena primetila da je konobarica u kasnoj trudnoći. Iako je verovatno bila iscrpljena, konobarica joj je delovala kao najdivnija osoba na svetu.
kopanje

Ostavila je poruku za konobaricu na salveti : „I ja sam bila u problemu i neko veoma ljubazan mi je pomogao na način na koji ja sada tebi pomažem. Zapamti to kad budeš videla nekoga kome je potrebna pomoć“.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Kada je konobarica pogledala bolje, u salveti je bilo još 4 novčanice od po 100 dolara.
Konobarici se zavrtilo u glavi.

Sa bebom koja dolazi sledećeg mjeseca, to bi bilo napornih nekoliko nedelja. Ona je složila novac i stavila ga u džep i završila svoju smenu.

Nekoliko sati kasnije, konobarica se konačno vratila kući posle dugog dana. Legla je u krevet pored svog muža koji je bio u polusnu. Razmišljala je o tome koliko su oni zapravo srećni i rekla: „Volim te, Brajane Anderson!“