Veterinar u Teksasu uspeo je da ubedi jednu porodicu da je morao da im uspava psa. Porodica se oprostila od voljenog ljubimca, ali onda im je jednog dana zazvonio telefon. Bio je to bivši zaposleni u klinici u kojoj je pas lečen i imao je za njih neke vrlo šokantne vesti.

Sponsored links:

Petogodišnji pas Sid imao je problema sa žlezdom, pa su ga vlasnici odveli u kliniku „Kemp Bouvi“ za kućne ljubimce.

Pošto je ustanovio da pas ima problema sa hodanjem, veterinar je vlasnicima rekao da Sid pati od kongenitalnog kičmenog poremećaja i da mora biti uspavan.

Nakon što su se oprostili od voljenog ljubimca, porodica je odlučila da klinici dozvoli da sahrani psa.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Šest meseci kasnije, telefonom im se javio bivši zaposleni u klinici koji je rekao da je Sid živ, da je u kavezu i da ga koriste za transfuzije krvi.

Porodica je otišla u kliniku i pronašla Sida u jednoj od stražnjih prostorija. Veseli pas je bio u stanju da hoda, pa je skakutao oko porodice.

Sid je prošao kroz agoniju pre nego što je vraćen porodici

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Veterinari u drugoj klinici su rekli da nije bilo nikakve potrebe da se Sid „uspava“ i da je očigledno korišćen za transfurziju krvi.

Veterinar koji je slagao porodicu uhapšen je, i to nakon što su istoj klinici otkriveni i neki slični slučajevi.

Sidova vlasnica Merijen Haris očajna je zbog ovog postupka lekara u klinici.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

– Prevara je toliko strašna da ne postoji način da se pripremite za emocije koje nakon toga osećate. Tu je bes, tu je i radost što je vaš pas ponovo sa nama, ali tu je i osećanje izdaje poverenja – kaže ona.