Svi su ga se plašili

Sponsored links:

Serija “Kasandra” jedna je od najgledanijih latinoameričkih telenovela svih vremena na ovim prostorima koja je publiku prikovala za TV ekrane i gotovo da nema onog ko nije pratio avanture i dogodovštine istoimene junakinje, Ignjacija, Luis Davida, Dorinde kao i ostalih koji su se borili za ljubav, novac, brak, naklonost i slično.

Jedan od svakako najupečatljivijih likova jeste i ciganin Randu iz Kasandre koji je gledaocima dobro ostao u urezan u sećanjima kao loši grub momak, međutim iza toga se krila snažna ljubav prema jednoj ženi i strah da je zauvek ne izgubi zbog drugog.

Zgodni bacač noževa u cirkusu zbog čijih je performansi s oštricama u čuvenoj sapunici ljudima širom sveta zastajao dah, tumačio je sjajni glumac Henri Soto kojeg je zbog uloge većina ljudi i u stvarnom životu poistovetila sa opasnim, namrštenim tipom prepoznatljivom po dugoj kosi i maramama, međutim Randu iz Kasandre danas nije ni nalik čuvenom liku iz serije.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Poznati Venecuelanac i danas gaji ljubav prema filmu i pozorištu, gde i dalje nastupa, a iako je uplovio u sedmu deceniju svi se slažu da izgleda odlično, a za sve to je, kako naglašava, zaslužan njegov dinamičan život ispunjen druženjem sa porodicom, vežbanjem i šetnjama po plaži.

Prvi put se oženio vrlo mlad, sa 18 godina. Iz tog braka ima ćerku Šeron Dajanu. Sina Leonarda Enrikea dobio je u vezi sa producentkinjom Leonor Sotiljo, a kasnije još jednu ćerku, Maju.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Trenutno je u braku sa mladom venecuelanskom glumicom Danijelom Vilman koja je po svemu sudeći zaslužna za njegov vedar duh i veoma pozitivn stav prema životu.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

izvor: (story.rs/espreso.co.rs)