Džona su u Bridlingtonu odgajali njegov deda i tetke. Rečeno mu je da mu je otac poginuo u ratu. Ali on je zapravo preminuo 1980. godine

Sponsored links:

Dva davno izgubljena brata koji nisu imali pojma da ovaj drugi postoji konačno su se sreli sa 87 i 85 godina.

Priča o Alenu Svinbanku i Džonu Robsonu iz Velike Britanije sada je zaintrigirala korisnike interneta. Svinbank je nije imao pojma da ima mlađeg brata sve dok nije dobio poziv od žene koja je rekla: „Mislim da je moj deda u srodstvu sa vama”.

To je bila Nataša, unuka njegovog polubrata po ocu Džona, koja je u tom trenutku istraživala istoriju svoje porodice.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Alenovi roditelji su se rastali, kada je on imao samo šest meseci.

– Nismo pričali o mom tati jer ga je moja mama mrzela. Onda se pojavio na mojim vratima kada sam imao 26 godina. Naučio sam nešto o njemu, ali nikada nije spomenuo da imam brata – rekao je Alen, a prenosi Miror.

Džona su u Bridlingtonu odgajali njegov deda i tetke. Rečeno mu je da mu je otac poginuo u ratu. Ali on je zapravo preminuo 1980. godine.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Džon sada živi u gradiću Frejzburgu. Posle neočekivanog telefonskog razgovora sa Džonovom unukom, dvojica braće su se sreli ranije ovog meseca u Jorkširu. Naravno obojica su bila preplavljana emocijama kada su se konačno sreli.

– Ovo je tako divna stvar. Dok sam odrastao uvek sam želeći mamu i tatu, a saznanje da imam oca i da mogu da naučim sve o njemu, svom bratu i njegovoj porodici je neverovatno – rekao je Džon.

Ovaj 85-godišnjak je bio prijatno iznenađen kada je video da Alen deli slične osobine kao njihov otac.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

– Zapanjujuće je koliko moj brat i ja imamo očevih crta lica i koliko slično izgledamo. Alenova komšinica me je pitala da li sam mu brat, i rekla: “Mislila sam da jesi, ličiš na njega”, objasnivši da imamo isti hod – dodao je on.

Džonov i Alenov otac, Džon Spens-Svinbank, umro je u 68. godini.

izvor: (mirror/objektiv.rs/espreso.co.rs)