Ispostavilo se da ga je sin našao u nesvesnom stanju i odmah je pozvao hitnu pomoć i policiju

Sponsored links:

Prostitutka Ešli Hant (24), koja je u zloglasnim krugovima važila za ljubiteljku heroina i krek kokaina, nasrnula je na starijeg čoveka i pretukla ga, prilikom čega mu je slomila nos i arkadu oko oka.

Incident se dogodio u žtvinom stanu u engleskom gradu Halu 10. maja 2021. godine, a do svađe je došlo kad je stariji čovek trebalo da joj plati za usluge.

On joj je tom prilikom rekao da je “izigrala njegovo poverenje” i kazao joj da želi emotivnu vezu sa njom, rečeno je pred sudom u Halu.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Hant je negirala da ga je pretukla i opljačkala, a uprkos svojim tvrdnjama, osuđena je na osam godina zatvora.

Zbog pljačke je takođe osuđen i izvesni G. Fenvik, koji je Hantovoj bio podrška u slučaju da se na terehnu desi nešto neželjeno.

Pred sudom je rečeno da je pretučeni i opljačkani muškarac, koja sada ima 70 godina, dugo poznavao Ešli Hant, dok je Fenvika prvi put video.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

On je takođe rekao da ne može da se seti ko ga je od njih dvoje brutalno pretukao, a prvo što se seća nakon onesvešćivanja jeste to da se probudio u bolnici u Halu.

Ispostavilo se da ga je sin našao u nesvesnom stanju i odmah je pozvao hitnu pomoć i policiju.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Žrtva je policiji ispričala da je tog dana oko 19.30 pustio Hantovu u kuću, misleći da je sama i da je želeo sa njom “romantično veče”.

Govorio je i da mu je to devojka, da su u vezi tri meseca.

Hant je pred sudom kazala da je radila kao prostitutka i da priznala je da je redovno uzimala drogu.

– Veći deo svog života koristim drogu, od svoje 15. godine. Uzimam bilo koju vrstu, heroin, krek kokain, ekstazi i tablete. Radila sam na ulici kao prostitutka od 16. godine – kazala je ona.

Ona je negirala da je učestvovala u fizičkom napadu čoveka koji je dugo koristio njene s*ksualne usluge i navela da joj je “žao što je pretučen”.

izvor: (Hull live/objektiv.rs/espreso.co.rs)