Bila je udata za Savu Radovića voditelja i bivšeg učesnika Velikog Brata sa kojim ima ćerku Iskru

Sponsored links:

Irina Vukotić je srpska novinarka i voditeljka.

Rođena je 2. maj 1976. i ima 46 godina.

Svoju profesionalnu voditeljsku karijeru započela je 2000. na Trećem kanalu RTS-a, gde je vodila muzičku emisiju Dodatno ubrzanje kao i kulturno-informativni program Mozaik.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Pre gašenja kanala, prelazi u producentsku kuću Emošn gde je vodila Sve za ljubav.

Godine 2006. počinje da vodi emisije koje su prikazivane u sklopu Velikog brata, na kojima radi i kao urednik sve do 2011. kada napušta Emošn i prelazi na Prvu srpsku televiziju gde počinje da vodi emisiju Žene.

Od oktobra 2014. godine vodi jutarnji program tačno 9.Godine 2016. prelazi na Hepi televiziji gde je vodila Dobro jutro Srbijo sa Milomirom Marićem. 2018. godine je napustila Hepi i prešla na Pink gde vodi Novo jutro sa Živoradom Žikom Nikolićem.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Bila je udata za Savu Radovića voditelja i bivšeg učesnika Velikog Brata sa kojim ima ćerku Iskru.

Irina je rođena u Gornjem Milanovcu. Osnovnu školu i gimnaziju završila je u Užicu, još u školskim danima je počela da radi na radiju, bila član Narodnog pozorišta iz Užica, trenirala odbojku i folklor. Diplomirala je srpski jezik i književnost na Filološkom fakultetu u Beogradu.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Tada je bila poznata kao Irina Radović. Pet godina posle razvoda vratila je svoje devojačko prezime Vukotić.

Snimila je nekoliko modnih editorijala za magazin „Story“ u kojima je pokazala da joj ni uloga modela nije strana iako joj je „prirodno stanište“ televizija.

izvor: (espreso.co.rs)