Izazvao buru rekacija. Vlasti pokušale sprečiti prikazivanje filma nazivajući ga lažnim, ali utvrđeno je da su snimci posve autentični.

Sponsored links:

Svi oni koji kažu za sebe da su ljubitelji životinja trebali bi pogledati film „Zemljani”. Oni koje zanima kako deluje naš svet u kojem živimo i ko stoji iza napretka ljudske civilizacije ne bi smeli okretati glavu pred istinom.

Predstavljamo vam film koji su svetske Vlade i korporacije htele zabraniti. Njima nikako nije u interesu da ga pogledate.

Da bismo postali apsolutno svesni učesnici koji žive u 21. veku moramo se suočiti s realnošću i izaći iz ukalupljenog sistema.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Film “Zemljani” dokumentarni je film višestruko nagrađivan na svetskim festivalima. Izašao je 2005. godine i zamišljen je kao projekat koji bi trebao podići svest građana.

Zahvaljujući producentu, scenaristu i reditelju Shanu Monsonu koji je počeo istraživati sve aspekte životinjske eksploatacije i njihove povezanosti s ljudima, ovaj film sadrži snimke koje su reditelju dostavili pojedinci iz različitih organizacija. Autentičnost snimaka je potvrđena dugotrajnim istraživačkim radom, a u samom početku filma, autor apeluje na javnost koja stalno odbija suočiti se s istinom.

Za svakog čoveka vrlo je bitno da pogleda ovaj film. Iako su neke scene zaista jezive, uznemirujuće, groteskne, morate imati na umu samo jedno, one su realne. Sve što vidite u ovome filmu izazvati će buru emocija, a neki delovi će vas naterati i da zažmurite. No to je ono što se događa sa svetom u ovom trenutku, svaki dan.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Nakon što pogledate ovaj film možda to neće promeniti ništa što ste do sada činili ali zasigurno će vam otvoriti oči i probuditi svest nakon čega zaista možete spoznati istinu o svetu u kojemu živimo. Možda vas upravo ovaj film natera da promenite sve.

POGLEDAJTE VIDEO:

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU