Mi ne možemo da vam damo veliki novac, ali vam možemo pružiti neverovatan život – istakli su predstavnici ove firme na kanadskom ostrvu.

Sponsored links:

Malo ostrvo Kejp Breton koje se nalazi u istočnom delu Nove Škotske u Kanadi, nudi svim ljudima koji dođu tamo da žive posao i dva jutra zemlje (0,8 ha).

Na poziv glavne prodavnice u ovom mestu je stiglo više od 3.500 aplikacija.

Najveća prodavnica na ostrvu Kejp Breton “The Farmer’s Daughter Country Market” želi da se proširi i potrebni su im ljudi.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Ali, oni ističu da ne mogu da ponude “veliki novac”, ali da je novim stanovnicima na raspolaganju “puno zemlje”.

Uslov je da novi radnici moraju da žive na ovom mestu pet godina kada dobiju zemlju.

– Da li ste vi neko ko traži jednostavniji život, u prirodi? Mi ne možemo da vam damo veliki novac, ali vam možemo dati neverovatan život.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Mi smo u potrazi za ljudima koji su ekološki svesni, žele da bude deo zajednice i da će videti naše poslovanje dok radimo svi zajedno na tome da stvorimo nešto čime ćemo se ponositi – napisali su na svojoj Fejsbuk stranici i istakli da je potrebno i iskustvo u prehrambenoj industriji.

Ovaj grad nije kvalifikovan za kanadski program zapošljavanja stranaca, pa može zaposliti samo one koji legalno mogu raditi u Kanadi. Tamo trenutno živi oko 135.000 ljudi.

Da podsetimo, ovo nije prvi put da predstavnici kanadskog ostrva Kejp Breton pozivaju ljude da se dosele ovde.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Oni su iskoristili atmosferu u SAD i pozvali Amerikance da se presele tamo ukoliko Donald Tramp odnese pobedu na izborima.

(Izvor:Telegraf.rs)