Audra Tejtum je imala lošu naviku koja je umalo nije koštala života. Naime, ona je voella da podigne noge na suvozačevom sedištu tokom vožnje, ali posle nesreće joj to nikada više neće pasti na pamet.

Sponsored links:

Ako ste ikada bili suvozač, pogotovo na duže rute, sigurno ste nekad poželeli da podignete noge na ploču ispod prednjeg stakla. Ukoliko ste to nekada radili, posle ovoga vam nikad više neće pasti na pamet. Suprug je Audru stalno upozoravao da to ne sme da radi, ali ona ga nije slušala.

„Govorio mi je da ću slomiti noge ako doživimo nesreću, a ja ga nisam slušala“, rekla je Audra. Nažalost, to se i dogodilo. Tokom jedne vožnje do njenih roditelja drugi automobil se zakucao u kola koja je vozio njen suprug i Audra je bila ozbiljno povređena.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

„Kada se otvorio vazdušni jastuk, odbacio mi je noge i pritisnuo ih, bukvalno, na lice“, ispričala je. Slomila zglobove, butne kosti i ramena i nos. Sada želi da podeli svoju priču sa drugima i upozori na opasnost koja preti iza ove, naizgled, bezazlene navike suvozača.

„Ako se vozite sa nogama podignutim na ploču ispred vas i dogodi se nesreća, vazdušni jastuk će vam noge poslati pravo na lice“, napisala je na Fejsbuku. Lekari su joj, po dolasku u bolnicu, objasnili da ne bi imala nikakvih posledica da je sedela normalno. Dok se ona sada, dve godine kasnije, i dalje bori sa posledicama nesreće.

„Kajem se gotovo svakodnevno. Svakog sata, svakog dana, kad god stanem na noge osetim tu bol. Zato, molim vas, nemojte sedeti ovako“, upozorava Audra.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

(Izvor: Kurir.rs/Net.hr)