Na Fejsbuk grupi „Studenti beogradskog univerziteta” osvanuo je nesvakidašnji oglas, koji je deo pratilaca nasmejao, dok je neke ozbiljno zgrozio. A sve je na početku delovalo kao sasvim obična potraga za cimerkom…

Sponsored links:

Naime, student Nenad M. objavio je da traži nekoga s kime bi podelio kiriju za stan u centru Beograda, nedaleko od Glavne pošte

„Tražim cimerku. Stan se nalazi na Dušanovcu u blizini Pošte. Stan ima 32 kvadrata plus jednu terasicu, sbb kablovska, internet, grejanje na struju.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Po osobi sve iznosi oko 40-60 evra u zimskom periodu (jer je grejanje na struju) i oko 30 evra van zimskog perioda“, počeo je opis ovaj mladić i dodao da stan poseduje i sređeno kupatilo sa veš mašinom, kuhinju, trpezariju, terasu“, iskreno je otpočeo svoj post ovaj mladić.

Dodatni plus za potencijalnog sustanara je, kako je objasnio, mogućnost za smenjenje stanarine.

„Ukoliko bi potencijalna cimerka bila spremna da preuzme na sebe deo obaveza oko eventualnog sređivanja stana i kućnih poslova u smislu peglanja itd, voljan sam da izađem u susret što se tiče smanjenja kirije“, precizirao je Nenad.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Samim tim, postalo je kristalno jasno zašto je stanarina tako niska. Upravo je situacija u stanu ono što je izazvalo lavinu komentara.

Gomila neopranog suđa, prljavog veša i đubreta po stanu verovatno je jedan od razloga zašto je ovaj mladić ostao bez cimera, saglasni su članovi ove Fejsbuk grupe.

(Izvor: Kurir.rs)

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU