Katarina je imala 12, dok je Anja 11 kada su se venčali Mloš Žutić i Ognjenka Ognjanović. Kasnije se radio i Đorđe.

Sponsored links:

Život često piše romane. Takav je slučaj u životu i Đorđa Žutića, sina pokojnog legendarnog glumca Miloša Žutića. On nije krenuo očevim stopama, za razliku od njegovih polusestara Katarine Žutić i Anastasije Anje Mandić.

Đorđeva mama je takođe glumica Ognjanka Ognjanović, bila je druga žena Miloša Žutića. Njegova prva žena bila je Svetlana Bojković.

– Ja sam imala dvadeset godina kada je moj otac preminuo. Moj brat je imao samo tri, tako da je on zaista odrastao bez njega. Ja sam ipak imala odnos koji pamtim, savete kojih se sećam i stavove koje danas i sama zastupam, ponosna što sam njegova ćerka – pričala je ranije Katarina Žutić, Đorđeva polusestra, ćerka Svetlane Bojković.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Ognjanka je Anju, inače, dobila iz prvog braka sa baletanom.

Katarina je imala 12, dok je Anja 11 kada su se venčali Mloš Žutić i Ognjenka Ognjanović. Kasnije se radio i Đorđe.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

– Bile smo u slične, obe jedinice i obe nesrećne što nemamo sestru ili brata. Brzo smo se zavolele. Spavale smo jedna kod druge, zajedno letovale, nagovorile roditelje da se venčaju. Posle smo dobile brata – rekla je ranije Anja i dodala da ga obe obožavaju.

Da je u ovoj vrlo šarenolikoj porodici sve u najboljem redu i da se redvo posećuju i žive haromonično, svedoči i priča Svetlane Cece Bojković, kada su je pitali da li je u kontaktu sa Ognjankom Ognjenović.

– Za mene je to normalno ali, nažalost, retka je to pojava kod nas. No, dobro, šta da radimo. Naravno da se družim sa Mišinom ženom, njen Đorđe je Kajin brat po ocu. I on je bio kod nas u Helsinkiju. U odličnim sam odnosima i sa Ognjankinom kćerkom Anastasijom Anjom Mandić, koja je takođe sjajna glumica – govorila je ranije Ceca Bojković.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

izvor: (alo.rs/espreso.co.rs)