Svedoci smo činjenice da se mnogi ljudi nepristojno ponašaju. Neki jer ne mare za pravila, neki jer ne znaju. Navodno, u avionu prilikom leta se često nalazi veliki broj ovakvih ljudi. Mi ćemo vam pomoći da vi ne budete jedan od njih.

Sponsored links:

Neke avio kompanije dopuštaju da povede svoje ljubimce uz vas… ali to učinite samo ako ste 100% sigurni da je vaš ljubimac veoma dobro istreniran i da neće biti problem ostalim putnicima. Zbog neodgovornih vlasnika, kompanije su odlučile da pooštre pravilnik što se ljubimaca u avionu tiče.

Alkohol je naravno veliki problem u avionu i jedan od najčešćih. Nije strašno ukoliko popijete koje piće u avionu, ali nemojte preterati. Stjuardese imaju pravo da odbiju da posluže putnika alkoholom ako smatraju da je putnik preša granicu dozvoljenog- nemojte doći u ovu situaciju. Zaustavite se na vreme.

Svi vole da imaju svoj lični prostor. Imajte na umu da osoba koju “smarate” u avionu nema gdje da “pobegne” od vas. Avion nije mesto za romantična upoznavanja ali unatoč tome, često se dešava da putnici budu maltretirani od strane drugih putnika. To je bio slučaj i sa Džesikom Van mer kojoj je drugi putnik slao poruke neprimerenog sadržaja.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Nikada nemojte izuvati cipele. Ne trebamo objašnjavati zašto ovo nije u redu.

Iako zvuči neverovatno, dešavaju se situacije gde putnici mesečare, tj hodaju u snu. To se najčešće dešava na veoma dugim putovanjima koji traju po preko 10 sati. Iako na ovo ne možemo mnogo uticati, ovo zasigurno dovodi do neugodnih situacija.

(beo365grad.info)

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU