Pokojna pevačica je tada otkrila detalje svoje intime: “Bio mi je prvi dečko!”

Sponsored links:

Zvezdan Slavnić je bio u ljubavnoj vezi sa tragično ubijenom pevačicom Ksenijom Pajčin.

On je u Zadruzi komentarisao njegovu vezu sa pokojnom pevačicom, a sada se na Jutjubu pojavio snimak na kom pokojna Ksenija govori o Zvezdanu.

Popularna pevačica tada je gostovala je u emisiji kod Olje Crnogorac i Marjana Kamenovića i tom prilikom otkrila ko je bio njena prva ljubav, da li je romantična ili ljubomorna u vezi, kao i zbog čega je ostavljala muškarce.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Na pitanje da li se seća ko joj je bio prva ljubav, Ksenija je rekla:

– Da, sećam se odlično. To je bio Zvezdan, to je sigurna stvar. Zvezdan je moj prvi dečko, toliko – rekla je pevačica, koja je zatim na pitanje koji joj je rastanak najteže pao, tada rekla:

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

– Ne treba o tome previše da pričam, osetljiva sam – priznala je Ksenija tada u emisiji kod Olje Crnogorac, i nije želela da detaljiše niti o Zvezdanu, niti o njihovom odnosu.

– Pod kojim izgovorom ostavljaš – pitala je Olja.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

– Uvek ja ostavljam. Kažem da je majmunčina, seljačina, i da me ostavi na miru. Šalu na stranu! Ja sam veoma emotivna zapravo. Sve me rastuži – rekla je pokojna pevačica.

Podsetimo, Slavnić je u svojoj ispovesti u “Pretresu nedelje” svojevremeno pričao o prirodi odnosa sa Ksenijom, kao i o ubistvu koje je počinio, navodno zbog nje.

izvor: (srbijadanas.rs/espreso.co.rs)