Napitak na više načina blagotovno deluje na organizam, treba samo voditi računa o količini kako ne bi došlo do određenih negativnih efekata naročito se to odnosi na ljude koji imaju probleme sa želucem

Sponsored links:

Novak Đoković pobedio je sinoć u četvrtfinalu US Opena Amerikanda Tejlora Frica, i plasirao se u polufinale turnira u Njujorku. U intervjuu nakon pobede pričao je između ostalog i to tome kako će se oporaviit nakon meča.

“Uživaću u tom meču uz poke, masažu i piće, biće to Voda sa limunom. Pokušaću da se oporavim, igram sa još jednim Amerikancem, moram da budem spreman. Obojica su dinamični igrači i moram da budem spreman na sve”, rekao je Novak Đoković koji je kroz osmeh pričao o svom omiljenom napitku koji je i zdrav i ekonomičan.

Za ovaj napitak potrebna su vam samo dva sastojka, mnogi ovim pićem počinju dan. Napitak na više načina blagotovno deluje na organizam, treba samo voditi računa o količini kako ne bi došlo do određenih negativnih efekata naročito se to odnosi na ljude koji imaju probleme sa želucem.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Ukoliko ovaj napitak koji Nole pije, konzumirate ujutru, on ima sledeće dejstvo (voda sa limunom generalno regeneriše organizam i čini nas energičnim).

Postoji jedna stvar koju bi apsolutno svi trebalo da urade istog trenutka kada ustanu, a to je da piju vodu. Tako hidriraju telo i snižavaju krvni pritisak, matraju nutricionisti, a ako u vodu nacedite i malo limuna, efekat će biti još bolji.

Objašnjavaju da i večernja rutina takođe može da vam pomogne da se ujutru budite lakše, bolje raspoloženi i energičniji. Napominju da bi između večere i spavanja trebalo da prođe barem tri sata, da bi telo potpuno svarilo hranu i zaista se odmorilo tokom noći

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Izvor: zena.blic.rs