Izgleda da je neko drugi stigao pre njih, tvrdi dr Brandenburg. Da li ste se ikada zapitali zašto se čovečanstvo nije vratilo na Mesec u poslednjih nekoliko godina?

Sponsored links:

Prema mišljenju mnogih istraživača i ufologa, američka svemirska agencija krije mračnu tajnu od društva, a mi nismo upoznati sa svime što se dogodilo – i još uvek se događa – na površini Meseca.

Mnogi ljudi tvrde da postoji dovoljno dokaza koji ukazuju na to da na mesecu postoje vanzemaljske baze. Glasine, deklasifikovana dokumenta i uzbunjivači su istupili, govoreći da agencije širom sveta jednostavno ne mogu dozvoliti da društvo sazna šta je zaista na Mesecu.

Ideja da na Mesecu postoje vanzemaljske baze bi objasnila zašto smo tako naglo zaustavili odlaske na mesec. Takođe, sa našom sadašnjom tehnologijom, zašto nismo napravili trajnu ljudsku ispostavu na površinu Meseca? Zar ne bi bilo lakše da se izgradi trajni objekat na površini Meseca, nego da imamo plutajuću svemirsku stanicu koja se okreće oko Zemlje?

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Milton Kuper, oficir Pomorske obaveštajne službe, rekao je da ne samo da vanzemaljska baza na Mesecu postoji, već ima i svoj nadimak „Luna“. Navodi se da se tamo odvijaju silne rudarske operacije i da tamo vanzemaljci čuvaju svoje veće svemirske brodove, dok su oni koji dolaze na Zemlju, takozvani „leteći tanjiri“, samo manji brodovi.

Pored velikog broja „anomalnih“ objekat na površini Meseca, izjave bivših astronauta, visokih vladinih zvaničnika i naučnika su izazvale razvijanje velike teorije zavere oko meseca i njegovog pravog porekla. Kako god to da sastavite, Mesec je verovatno najmisterioznije nebesko telo u našem solarnom sistemu, i fascinira ljudsku rasu hiljadama godina.

Ali, da li su tamo zaista vanzemaljska baza? Pa, pretpostavljamo da to ne možemo znati ali, da li je slučajnost da je tamo pronađeno neko lunarno kamenje za koje je utvrđeno da sadrže obrađene metale kao što su mesing, uranijum 236 i neptunijum 237?

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Ovi elementi nikada nisu pronađeni u prirodnom okruženju. Uranijum 236 je radioaktivni nuklearni otpad koji se nalazi u utrošenom nuklearnom i prerađenom uranijumu. Još interesantnije, neptunijum 237 je radioaktivni metalni element i nusproizvod nuklearnih reaktora i proizvodnje putonijuma.

Dr Harold Juri, dobitnik Nobelove nagrade za hemiju, je rekao da je bio „veoma zbunjen kamenjem koje su astronauti pronašli na Mesecu i njihovim sadržajem titanijuma. Uzorci su bili nezamislivi i zapanjujući jer istraživači ne mogu da objasne prisustvo titanijuma“. Prema rečima dr Brandenburga – koji je bio uključen u NASA-inu „Klementina“ misiju na Mesec, koja je bila zajednički svemirski projekat gde je Organizacija odbrane balističkim raketama (BMDO) učestvovala zajedno sa NASA-om kako bi obavili neka istraživanja na Mesecu:

„Klementina misija je bila posmatračka misija radi provere da li neko gradi baze na Mesecu za koje mi nismo znali. Da li ih proširuju? Od svega što sam video na Mesecu, najupečatljivija mi je slika neobične linearne strukture široke oko kilometar. To je izgledalo veštačko, i ne bi trebalo da bude tamo.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Deluje kao napravljeno za odbranu a nije naše i zato na takvu strukturu na površini Meseca gledam sa zabrinutošću. Mi nemamo načina da gradimo nešto takvo. To znači da je neko drugi tamo.“

POGLEDAJTE VIDEO:

(Izvor: Kurir.rs)