„I meni nedostaje lepo, plavo nebo iz moje mladosti i sramim se zbog toga što sam zaslužan da ga više nema.“

Sponsored links:

Konačno, jedan vojni pilot učinio je korak napred za čovečanstvo i potpuno je ogolio istinu o hemijskom zaprašivanju planete u kojemu i sam učestvuje, piše cosmicconvergence.org.

Reč je o nezakonitim i izuzetno destruktivnim projektima koje nazivaju “Globan program Chemtrails“. Ono što sledi je video u kome je prezentirana istinita priča o hrabrom pilotu koji je slomljen zbog toga što zajedno sa svojim saborcima vrši hemijsko zaprašivanje.

Na taj način, ovim informacijama on je rizikovao svoj život i život svoje porodice. Dok slušate njegovu priču ili čitate tekst imajte na umu da se chemtrails zaprašivanje vrši 24 sata dnevno 7 dana u nedelji. Ovo je samo deo njegovog svedočanstva – čoveka koji nas zaprašuje.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

– Pre svega želeo bih reći kako se ja ne slažem sa onim što radim, odnosno sa zadacima koje moram izvršavati. No što vojnik može učiniti? Nekoliko nas smatra kako radimo krivo i suprotno od dobrog a s vremena na vreme smo podosta izbezumljeni.

Moram vam reći kako nas drže u potpunom mraku kada je u pitanju dobijanje iskrenog odgovora oko prskanja zemlje.

Ukoliko se otkrije da se ja ili neko iz moje porodice raspituje o “chemtrails” slede automatske i brze disciplinske mere.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

HAARP i chemtrails su dva pojma koja su nama zabranjena za raspitivanje i istraživanje.

Sve se prati što istražujemo i gledamo. Osim ako naša deca nešto ne uče u školi (unutar) baze a školovanje dece u javnom sistemu ili kroz naše privatno tutorstvo nama je zabranjeno.

Često se postavlja pitanje zašto bi piloti trovali svoju decu! Ja lično se nosim s tim na ovaj način, ali morate znati da preko 80 posto vojnika koji rade na ovim projektima nemaju porodice i nemaju decu.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Oni su detaljno probrani iz samog vrha, ratnog vazduhoplovstva, mornarice ili obalske straže nakon dugogodišnje indoktrinacije i obuke.

Većina pilota je “vakcinisana” protiv čovečnosti i jedino kako provode život je briga o ubijanju te neželjenim aspektima Amerike i sveta.

Kunem se, većina njih je poput mašina. Ja ih nazivam “Tanker Terminatori”.

Ne bih smeo ovo govoriti. Ali gotovo jedna trećina tih “chemtrails” letova orkestrirana je sa malih “no name” (bezimenih) otoka.

Na tim ostrvima niču novoizgrađene vojne baze a svake godine izgradi se do osam novih baza.

Na tim izuzetno udaljenim ostrvima smeštene su HAARP antene (tehnologija pomoću koje je moguće izazvati sve vremenske prilike i ne prilike na bilo kojem delu planete) kao i sva druga različita tehnologija.

Mornarica je čak razvila sofisticiranu tehnologiju za gradnju čitavih baza ispod vode, u moru.