Na Novom Beogradu kontrolor „Parking servisa“ je tokom dana uočio plavi nalog za dnevnu kartu sa prikačenim falsifikovanim isečkom koji ne pripada ovom preduzeću.

Sponsored links:

– Upozoravamo građane da će lažni nalog prepoznati po tome što na njemu piše „Kazna za neplaćen parking“, dok su na isečku koji pripada „Parking servisu“ ispisani: broj naloga, registracija, marka vozila, adresa, parking zona, datum i vreme izdavanja naloga, broj kontrolora, kao i iznos za plaćanje – rekli su iz „Parking servisa“.

Na isečku je čak i navedeno ime i sedište ovog preduzeća, registarska oznaka vozila, kao i ostali podaci, među kojima je iznos od 1.000 dinara i broj žiro računa koji ne pripada „Parking servisu“.

Iz preduzeća upozoravaju da sugrađani lažni nalog mogu prepoznati po tome što uopšte ne postoje dnevne parking karte po ceni od 1.000 dinara.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

– Cena dnevne parking karte u plavoj zoni, gde su uočeni falsifikovani nalozi je 720 dinara, dok je cena u prvoj, drugoj i trećoj zoni 1.870 dinara – navode iz „Parking servisa“.

Iz ovog preduzeća izjavili su da će podneti prijavu protiv NN lica koje je štampalo i ostavljalo lažne naloge i račune na automobilima po Beogradu i upozoravaju sve sugrađane da provere podatke ukoliko dobiju dnevnu parking kartu.

(Izvor: Espreso.rs / Blic)

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

LAJKUJ I PODELI SA PRIJATELJIMA 🙂