Par koji pokušava već skoro 20 godina da dobije devojčicu zarekao se da će nastaviti da pravi decu, dok ne uspe – uprkos činjenici da do sada imaju 13 sinova. Najmlađi član ove porodice ima samo jedan mesec, a najstariji sin već 18 godina. Mama i tata, Jusikleide Silva i Irineu Kruz, kažu da neće odustati dok ne dobiju ćerku.

Sponsored links:

Tokom prve trudnoće složili su se da će tata dati imena dečacima, a mama devojčicama. Do sada je zaljubljenik u fudbal, Irineu krstio svih 13 sinova po poznatim fudbalerima – i sva imena počinju na slovo R. Porodica, koja živi u mestu Kosei ao de Koit u Brazilu, nadala se da će im se sreća promeniti kod 13-tog deteta, ali je babica opet najavila dolazak dečaka na svet.

Poljoprivrednik Irineu Kruz, kaže:

– Čini mi se da svi dobri fudbaleri imaju ime na slovo R, pa kako se sve više dečaka rađalo odlučio sam da slavim južno-američki fudbal dajući imena sinovima po fudbalerima koje volim – objašnjava tata-kum. Najnoviji dodatak porodici kršten je i dobio ime Ronaldo, po bivšoj brazilskoj zvezdi.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Mali Ronaldo pridružio se Robsonu (18), Reinanu (17), Rauanu (15), Rubensu (14), Rivaldu (13), Ruanu (12), Ramonu (10), Rinkonu (9), Rikelmeu (7), Ramiresu (5), Railsonu (3) i Rafaelu (2). Stručnjaci za statistiku smatraju da su šanse da se rodi 13 dečaka u nizu jedan prema 8.000.

(Izvor: Telegraf.rs)