21. je vek, tehnologija napreduje, olakšali smo sebi život maksimalno,izmislili smo veštačku inteligenciju, putovali na Mesec… Međutim, živimo u vremenu kad je sve više bolesti, kada rak hara, a deca umiru od teških oboljenja. Kako je to moguće?

Sponsored links:

Postoji toliko lekova, a mi suštinski sebi nismo uspeli da pomognemo.

Svedoci smo i sve većeg broja nadri lekara, koji će nam ponuditi alternativni način lečenja. Čini se da se i svet produhovio, pa sve češće nailazimo na ideje da pravilnim primenama raznih tehnika i pozitivnim razmišljanjem možemo sprečiti probleme i bolesti da prodru u naš život. Međutim, i dalje bolesti haraju svetom i nanose nam toliko muka.

Došli smo do recepta za koji tvrde da može sprečiti uzroke svih bolesti. Da, baš svih, i onih najtežih. Ono što u ovoj priči zapanjuje, jeste njegova jednostavnost.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Neće vam trebati hiljade dolara, egzotična putovanja i posete raznim guruima, kao ni pregledi u moderno opremljenim bolnicama. Naime, izvor koji je želeo da ostane anoniman, podelio je sa nama svoje iskustvo, do koga je došao na drugom kraju planete.

Reč je o čoveku koji je inženjer, i živi i radi u Moskvi već deset godina. Kako su Rusi poznati kao izuzetno religiozan, pravoslavan narod, tako u Rusiji postoji veliki broj crkava i manastira koji odišu snažnom duhovnošću.

I naš izvor je odvojio vreme da poseti poznati ruski, Borovski manastir, i porazgovara sa sveštenikom koji je mnogima pomogao svojiim savetima i receptima za zdrav život.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Nemojte prebrzo suditi, ovo nije priča o duhovnom prosvetljenju, već ima naučnu osnovu. Tako, naš izvor je razgovarao sa sveštenikom, koji mu je dao praktične savete kako da održi savršeno zdravlje, i potom sve to naučno proverio.

Reč je o nekoliko namirnica koje svako ima u kući, a za koje nismo ni svesni koliko su zapravo lekovite. Spisak i recepti izgledaju ovako:

1) Soda bikarbona. Jednom dnevno treba razmutiti jednu ravnu kafenu kašičicu sode bikarbone u čašu vode i popiti. Ali, ovde se mora obratiti pažnja na to da je soda jestiva, odnosno, da ne sadrži aluminijum u sebi, tako da ju je najbolje kupiti u apoteci. Za početak nije loše krenuti sa manjom dozom, sa pola kašičice. Ovo bi najbolje bilo raditi uveče.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

2) Hidrogen peroksid 3%. Tri do pet kapi ove supstance treba razmutiti u jednu čašu vode i popiti. To je najbolje raditi ujutru.

3) Zeleni čaj. Jednu šolju ovog čaja, koji je proglašen za najzdraviji napitak na svetu, treba popiti svakog dana.

4) Beli luk. Iako ga mnogi ne vole i izbegavaju da ga jedu zbog jakog mirisa, dobro je poznato da je on prirodni Penicilin. Dovoljan je jedan čen, koji treba iseckati na sitne kockice i ostaviti par minuta da se prosuši. Kako bi se izbegao neprijatan miris, ovako pripremljen luk se može umešati i u čašu jogurta ili kiselog mleka. Probali smo ovaj recept sa jogurtom, i tako konzumiran zaista ne ostavlja neprijatan miris za sobom. Rusi praktikuju da ga umešaju u jednu čašu vode i popiju, ali nama ta ideja nije zvučala naročito primamljivo.

5) Voda. O vodi ne mora mnogo da se priča, jasno je svima koliko je zdrava. Međutim, akcenat se ovde stavlja na sledeći parametar: pH vrednost. Idealna pH vrednost vode koju konzumirate treba da bude 7,42, ali moze ići do 8. Naime, baš takva pH vrednost je bazna, što je važno, kako se ne bi u organizmu stvarala kisela sredina, koja pogoduje razvoju raka.

Istražili smo specifikaciju nekih flaširanih voda koje se mogu naći na našem tržištu. Iznećemo samo parametar pH vrednosti:

-Voda Voda: 7,22
-Aqua Viva: 7,4
-Vlasinska Rosa: 7
-Prolom Voda: 8,8
-Evian: 7,2

Budući da je čovek od nauke, naš izvor je sve ovo prihvatio sa određenom dozom skepse, i odlučio je da se malo pozabavi naučnim gledištima. Istražujući, došao je do čuvenog doktora Ivana Pavloviča Neumivakina, doktora medicinskih nauka, profesora, pionira ruske medicine u kosmonautici, koji je osnovao prvu bolnicu na ruskom kosmičkom brodu…

I, što je najvažnije ovde, koji je razvio svoj sistem lečenja hidrogenom i sodom. Budući da je bio zadužen za zdravlje astronauta prilikom njihovog odlaska u Svemir, i da tamo nema lekara, morao se postarati za to da njihovo zdravlje bude u savršenom redu.

Istražujući rad doktora Neumivakina, naš izvor je ostao zapanjem kada je došao do saznanja da proslavljeni ruski lekar govori o istim onim receptima do kojih je došao u razgovoru sa duhovnikom. I ne samo da govori o njima, nego je naučno dokazao da su delotvorni, čime je sebi navukao na vrat gnev farmako – mafije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na Jutjubu se može naći dosta dokumentarnih filmova doktora Neumivakina, u kojima on detaljno analizira blagodeti hodrogena i sode bikarbone. On navodi mnoge primere i naučne studije kojima pokazuje koliko su ove supstance zaista čudotvorne.

Doktor detaljno objašnjava hemijske karakteristike ovih supstanci, kako one deluju na organizam, i kako ga leče.

Naš izvor i njegova porodica koriste ove recepte svakodnevno već godinu dana. Pitali smo njegovi ćerku primećuje li neke promene, i ona je odovorila kako im je imunitet svima drastično ojačao.

– Mi smo svi zdravi, imunitet nam je sjajan. Recimo, zimus, kad je bio najveći problem oko virusa, decembar – januar… Nažalost, nedelju dana sam bila u okruženju ljudi koji koji su bili jako bolesni, i mislila sam da sam gotova! Da šanse nema da me ne zakači… Međutim, ništa! Apsolutno ništa! – navodi ona.

Kako nam je svima poznato da je Rusija zemlja veoma razvijene nauke i tehnologije, tako i ovo revolucionarno otkriće valja uzeti u razmatranje. Jer, nije reč o nekoj teoriji zavere o kojij se šuška od vrata do vrata.

Stvar je javna i opšte poznata u celoj Rusiji, pa i u svetu, među onima koji vide dalje od televizijskih programa koji su nam nametnuti.

Ono što je sigurno, to je da smo vam dali materijal za razmišljanje i istraživanje.

(Izvor: espreso.rs)