Vil Rasel je bio klinac kad je dobio dete. Zbog problema sa alkoholom je odlučio da malenu Ejmi da na usvajanje kako bi dobila kvalitetniji i bolji život sa nekim drugim ljudima.

Sponsored links:

Mnogo godina kasnije Vil se prijavio za volontera u centru koji pomaže beskućnicima i socijalim slučajevima koji nemaju sredstva za osnovne potrebe.

U julu 2013. Ejmi se svim snagama trudila da pronađe svoje biološke roditelje. Uspela je da pronađe bliske rođake, a potom i broj telefona svog oca. Dugo se dvoumila, ali je skupila hrabrost i pozvala biološkog oca.

Prošlo je 24 godine otkako su se Vil i Ejmi rastali, a onda je Vil dobio poziv. Bio je spreman da se vidi sa njom.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Ispričao joj je zašto ju je dao na usvajanje i sa kakvim ličnim demonima se borio. Na kraju razgovora Vil je objasnio da bi bilo najbolje da se vide sutradan i rekao joj je da mora da ide da radi u centru za beskućnike. Kako se ispostavilo neverovatnim spletom okolnosti – i Ejmi je radila upravo tamo.

Ejmi i Vil volontirali su u istoj ustanovi, ali na različitim mestima i nikad se nisu upoznali. Kako je objasnila Ejmi: „Ovo nije slučajnost, postoji razlog zašto se sve ovako desilo“.
Posle 24 godine otac i ćerka su ponovo ujedinjeni.

POGLEDAJTE VIDEO:

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU