Alois Irmajer je poznati nemački vizionar koji je rođen 1894. godine u Zigsdorfu. Umro je 1959 godine i iza sebe ostavio brojna proročanstva koja se u naše vreme ubrzanim tempom ostvaruju.

Sponsored links:

Ovaj vidovnjak je pogodio da će izbiti rat na Kosovu i Metohiji, a u detalje je predvideo i haos koji je Nemačka sprovodila u Drugom Svetskom ratu. Bilo mu je dovoljno da vidi samo jednu fotografiju i odmah je nepogrešivo govorio o tome da li je to lice još živo ili ne. Političari su ga često molili za savete.

Alois Irmajer je moć vizionarstva dobio sa jednim čudom. Bio je nemački vojnik u Prvom Svetskom ratu na frontu u Rusiji. Tamo je četiri dana gladovao dok ga nisu našli saborci. Nakon toga je primetio da je jako često video neke slike. Sa godinama su mu vizije bile sve jače i jače. Ovo su neke njegove najznačajnije predikcije.

Pariz će da bude u plamenu (Kuće će da gore).

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Građanski rat će izbiti posle finansijske krize u Nemačkoj, Francuskoj i drugim evropskim zemljama.

Kriza na Bliskom Istoku će prouzrokovati stacioniranje velikog broja vojnih trupa.

Neće biti razlike između zime i leta.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Papa će da pobegne iz Vatikana.

Osim toga, proročanstvo Aloisa Irmajera je zapisao da će 2017. godine početi Treći Svetski rat. Kao početak tog haosa naveo je izbegličku krizu. Doći će do finansijskog kolapsa u Evropi koji će izazvati građanski rat u Nemačkoj, Francuskoj i drugim zemaljima Evrope.

Irmajer je rekao da će rat početi u jednoj noći, svi će se iznenaditi. Ovaj vizionar je naveo da će jedna ogromna vojska sa istoka krenuti na Evropu i da će ta vojska veoma brzo zauzeti dosta teritorije starog kontinenta i to samo za tri nedelje. Takođe je upozorio da ko bude udisao „prašinu“ umreće u najgorim bolovima. Puno ljudi će poginuti od te „prašine“.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Alois je takođe rekao da će se koristiti atomsko/hemijsko oružje u tom ratu, pa se prašina koju spominje odnosi na posledice razornih eksplozija. Irmajer je najavio da će veliki rat početi na Bliskom Istoku, ali i da će se na jednoj konferenciji za mir, koja će se održati na Balkanu, desiti atentat na veću rangiranu političku ličnost. Atentat će izvesti „mali crnac“. Posle toga će naslednik te ubijene političke ličnosti objaviti rat Rusiji.

Irmajer je čak naveo i redosled nekih događaja:

1. Gubljenje vere.
2. Veliki uticaj satanista, na primer gej-brakovi.
3. Veliki broj stranih izbeglica koje ulaze u Evropu.
4. Jaka inflacija.
5. Novac će izgubiti sve više svoju vrednost.
6. Revolucija u Nemačkoj.
7. Napad Rusa na Evropu preko noći.

Mnogo toga se već ispunilo…