Svi oni koji kažu za sebe da su ljubitelji životinja trebalo bi da pogledaju film „Zemljani“.

Sponsored links:

Oni koji se interesuju kako funkcioniše svet u kome živimo i ko stoji iza napretka ljudske rase, ne smeju da okreću glavu od istine. Predstavljamo vam film koji velike korporacije i vlade ne bi volele da odgledate!

Da bismo postali samosvesni pojedinci koji žive u 21.veku moramo se suočiti sa realnošću i izaći iz fabrikovanog sistema.

Film Zemljani (eng.Earthlings) je dokumentarni film višestruko nagrađivan na festivalima. Izašao je 2005. godine i prvenstveno je zamišljen je kao projekat podizanja svesti građana.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Zahvaljujući producentu, scenaristi i reditelju Shaunu Monson-u koji je počeo da istražuje sve aspekte životinjske eksploatacije i njihove povezanosti sa ljudima, ovaj film sadrži zbir snimaka koje su reditelju dostavili pojedinci i organizacije.

Autentičnost snimaka je potvrđena dugotrajnim istraživačkim radom, a autor i sam apeluje na početku dela na javnost koja odbacuje istinu.

Originalnu muziku je komponovao Moby, a narator je holivudski glumac Joaquin Phoenix koji je dobio nagradu za humanitarni rad na ovom dokumentarcu.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Mi vas samo možemo zamoliti da film odgledate do kraja. Scene su jezive, uznemiravajuće, groteskne ali imajte na umu jedno: scene su realne! Sve ovo što vidite danas, sve ovo što će u vama izazvati buru emocija i što će vas naterati da zažmurite – se dešava svakog dana širom sveta.

Ovo delo morate pogledati, čak i ako posle ovoga ne budete promenili ništa u svom životu, važno je da bar budete svesni šta se dešava širom sveta. Spoznati istinu je prvi korak ka promenama.

Otvorite oči i ma koliko bilo teško pogledajte svet u kome svi živimo. Ako vam se ono što vidite ne dopadne, znajte da ga uvek možete promeniti…

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

POGLEDAJTE VIDEO: