Kao i mnogi drugi i Vajli Dej (32) iz Hantsvila u Americi imao je naviku da noću drži telefon blizu sebe u krevetu, međutim, nedavno je zažalio zbog ove navike.

Sponsored links:

Kada je krajem marta legao da spava, njegov mobilni telefon bio je nedaleko od njega na punjaču. Sledećeg jutra Dej se probudio i okrenuo se na drugu stranu.

Njegova metalna ogrlica zakačila se za punjač koji se otkačio sa telefona. Kako je metal dobar provodnik, struja je putovala do Dejovog vrata, ostavljajući mu opekotine na koži.

Kaže da je to namračnije iskusvo koje neko može da oseti. „Nemam dovoljno reči da bih to opisao“, rekao je Dej.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Kaže da je u trenutku pao sa kreveta i da nije osečao ništa. „Telo mi je utrnulo i osetio sam jak pritisak oko vrata“, naveo je Dej.

Vid mu se pomutio i sve je vieo crno i sivo, a osećao je i pritisak u ušima. Seća se da je dozivao rođake, koji su spavali u sobama u drugom delu kuće, sve dok rođaka nije utrčala u sobu.

Kaže da je nekako uspeo da strgne ogrlicu sa vrata. Nakon odlaska u bolnicu utvrđeno je da je pretrpeo opekotine drugog i trećeg stepena na rukama i vratu.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

Bendžamin Fejl, Dejov doktor, je naveo da je najverovatnije pretrpeo strujni udar jačine od čak 110 volti, što je dovoljno da ubije čoveka. On je naime pušten iz bolnice i oseća se dobro.

POGLEDAJTE VIDEO: