U seriji i filmu o poznatoj srpskoj špijunki Veri Pešić glumac deli kadrove sa glumicom Jovanom Stoiljković, koja i tumači glavnu ulogu, a pred pretposlednju epizodu govorio je o samoj seriji i svojoj kraijeri

Sponsored links:

Glumac Petar Zekavica, koga imamo prilike da gledamo u popularnoj seriji “Vera” pojavio se u potpuno neobičnom izdanju u emisiji “Šarenica”.

Beograđanin sa zavidnom međunarodnom karijerom ostvario se u brojnim ulogama u popularnim filmovima i serijama u Rusiji, koju smatra za svoju drugu domovinu.

U Srbiji publika je imala prilike da ga gleda u u serijama „Državni službenik”, „Bunar”, „Pevačica”, “Vera” i u filmovima „Dara iz Jasenovca” i „Vera”, gde tumači opasnog oficira Karla Krausa.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

– Moj Кarl Кraus je žestoki, hladnokrvni čuvar bezbednosti Trećeg rajha, sa jedne strane, i šarmantni zavodnik i obaveštajac, sa druge strane. Valjalo je naći tu tanku granicu i ne preterati, a opet ostati na nivou glumačkog zadatka u jednom, ipak, romansiranom narativu – rekao je Zekavica jednom prilikom za “Politiku”.

U seriji i filmu o poznatoj srpskoj špijunki Veri Pešić glumac deli kadrove sa glumicom Jovanom Stoiljković, koja i tumači glavnu ulogu, a pred pretposlednju epizodu govorio je o samoj seriji i svojoj kraijeri.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

– Nadam se da neću upasti u kalup negativca zbog ovog filma i drugih uloga – kaže Zekavica, a na pitanje da li ga na ulici oslovljavaju sa dr Kraus, priznaje da ga oslovljavaju tako.

Kao gost popularne emisije “Šarenica” Petar Zekavica pojavio se našminkanih očiju i u neobičnom stajlingu sa kajlom oko vrata, a kako je objasnio to i nije čudno, jer je pravo sa snimanja došao u studio.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU

– Jutros smo počeli snimanje muzičkog spota, za jednu finsku grupu. Jedan moj prijatelj me je zamolio da učestvujem u tome i to kao glumac, ali me prepoznaju čak i u ovom izdanju – kaže Petar na RTS.

izvor: (alo.rs/espreso.co.rs)